• Puiset voimistelurenkaat haluamallasi kaiverruksella tai kurssilahjakortti

  Tätä ei voi nyt tarpeeksi hehkuttaa, koska tää oli meistä niin loistoidea – nimittäin voimistelurenkaat haluamallasi kaiverruksella! Teemme itse Voimaputiikistammme ostatteviin puisiin voimistelurenkaisiimme omat Voima-Vahtila -logokaiverrukset ja keksimme, että miksemme kaivertaisi niihin tekstejä myös tilaajan omien toiveiden mukaan.

  Eli voitkin nyt tilata meiltä ainoana Suomessa puiset kotimaiset koivuvanerista tehdyt voimistelurenkaat haluamallasi tekstikaiverruksella, esim. jollain seuraavista:

  • oma tai lahjansaajan nimi
  • isälle, äidille, siskolle, veljelle tms. -tekstit
  • maailman vahvin isä/äiti/sisko/veli/mies/vaimo/puoliso
  • joku motivaatioteksti/muu hauska teksti – vain mielikuvitus on rajana!

  Jos asut pääkaupunkiseudulla tai sinulla on mahdollista noutaa renkaat Helsingistä, niin ehdit saada sellaiset vielä jouluksi haluamallasi kaiverruksella. Toimitamme loppuviikosta kotiinkuljetuksena renkaita Helsinki-Espoo-Vantaa -akselilla tai voit tosiaan noutaa renkaat meiltä Helsingin Viikistä. Tässä on tarkempaa tietoa hinnoistamme:

  • vaalean puun väriset käsittelemättömät voimistelurenkaat mustilla tai valkoisilla hihnoilla 69 €
  • luonnontervalla käsitellyt voimistelurenkaat mustilla tai valkoisilla hihnoilla 74 €
  • haluamasi kaiverrus (huom. kaiverrus ei näy yhtä hyvin tervatuissa renkaissa kuin käsittelemättömissä renkaissa) + 5 €
  • sellofaanipaketointi + 1 €
  • kattokoukut 2 kpl + 8 €
  • toimitus postitse lähimpään postin toimipisteeseen 9,60 € (huom, paketit eivät välttämättä enää ehdi jouluksi perille postitse)
  • kotiintoimitus pk-seudulla jouluviikon ajan (to tai pe 22.-23.12.) 10 €

  Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Käsittelemättömien voimistelurenkaiden toisella puolella on Voima-Vahtila -logomme ja omat kaiverrukset laitamme yleensä sitten renkaiden vastakkaiselle puolelle. Renkaat on valmistettu Tampereella.

  Voit toki tilata meiltä myös Dream Ringsejä (kehonpainon puolittava rengas-taljasysteemi) ja vastuskuminauhoja – lisätietoa niistä löytyy Voimaputiikistamme. Lisäksi meiltä voi ostaa kurssilahjakortteja lauantain 7.1. kursseillemme tai sitten avoimina lahjakortteina, jotka ovat voimassa vuoden/niin kauan, että sopiva kurssiajankohta saadaan järjestymään. Lisätietoa kurssilahjakorteista löydät täältä.

  Tilausohjeet

  Laita mailia osoitteeseen milla(at)voimavahtila.fi ja kerro, mitä haluat tilata, millä toimituksella ja mahdollisesti millä kaiverruksella. Ilmoita myös puhelinnumerosi. Maksutapoina toimivat käteinen noudon/toimituksen yhteydessä tai lasku.

  Postitoimitusta ja/tai laskua varten tarvitsemme osoitetietosi. Jos et saa mailiisi vastausta parin päivän sisällä, niin tarkista myös roskapostikansiosi, mutta jos sieltäkään ei löydy mitään, ole yhteydessä Millaan puhelimitse 040 577 4455. Myös viime hetken tilaukset loppuviikosta kannattaa tehdä puhelimitse :)

  Ostamalla tuotteitamme tai osallistumalla kursseillemme tuet pienyrittäjyyttämme sekä Markkua huippu-urheilijana – eli siis puhdasta suomalaista voimaa, ja saat palan sitä itsellesikin :)

  Mitä kaikkea renkailla voikaan sitten tehdä? Noh, ne sopivat ihan koko perheelle vauvasta vaariin! Lapset tykkäävät roikkua ja temppuilla niillä, isovanhemmat voivat harrastaa roikkumista kevennetysti sekä venytellä. Voimistelurenkaat ovat paras väline niin tavalliselle pulliaiselle kuin huippu-urheilijalle esimerkiksi selän, kyljen ja rintalihaksen venyttämiseen sekä lyhistyneen ryhdin suoristamiseen. Lisäksi kaiken tasoiset voivat temppuilla, kuntoilla ja voimailla niitä, sillä rengasliikkeitä voi skaalata oman osaamis- ja voimatason mukaan.

  Voima-Vahtilan rengasjumppavinkit löydät täältä.

  Täällä taas voit tutustua suosittuihin olkapää- ja kehonhuoltovinkkiartikkeleihimme.

  Seuraathan meitä myös somessa:

  Voima-Vahtila Facebookissa
  Voima-Vahtila Instagramissa
  Voima-Vahtila Youtubessa
  Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila Facebookissa

  t. Milla & Markku

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>