Joulu-Kuukkeli

Joulu(kin) oli ja meni, ja nettisivut on jatkaneet hiljaiseloaan. Toivottavasti monilla muillakin oli ihana joulu! Facebookissa ja Instagramissa me ollaan oltu aktiivisempia, samoin YouTubeen haluaisin laittaa viikottain jonkun uuden videon, mutten aio ottaa siitäkään stressiä, vaan luoda omia kuvia ja videoita sen mukaan kuin hyvältä tuntuu ja varsinaiselta elämiseltä ehtii.

Nyt joulun alla – ja tänä syksynä ylipäätänsä – hiffasin, miten paljon tykkäänkään stailaamisesta. Kyllä, löysin sille sanankin: stailaaminen. Sitä kai se on, kun esimerkiksi tykkää raahata pakullisen krääsää paikkaan X, asetella niitä hauskaan asetelmaan kokonaisen päivän ja sitten viettää toisen ottaen pöhköjä kuvia ja videoita, jonka jälkeen toistaa koko saman rumban uudestaan. Pystyn jatkamaan samaa kiertoa vaikka viikon putkeen!

Kuukkeli onkin saanut syksyn mittaan koristuksekseen vaikka ja mitä, joista viimeisimpänä oli sen joulu-lookki, jota voi ihastella näissä kuvissa. Ensi vuodelle lupaan, että sallin itseni harrastaa näitä touhuja entistä enemmän – ja olisihan se aika siistiä, jos pääsisin toteuttamaan tätä puolta myös enemmän varsinaisessa työssäni… Pari tuotekuvausyhteistyötä onkin parhaillaan käsillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*