Voimaputiikki

Myymme mm. suomalaisia puisia voimistelurenkaita, vastuskuminauhoja sekä Dream Ringsejä. Dream Ringsit ovat ehdoton uutuustuotteemme, ja vastaavanlaista yhtä laadukasta tuotetta et saa kuluttajaystävälliseen hintaan mistään muualta. Lue lisää Dream Ringseistamme täältä.

Voit myös ostaa lahjakorttina paikan jollekin kursseistamme. Lisätietoa kurssilahjakorteista, kurssisisällöistä & kurssihinnoista löydät täältä. Voit ostaa lahjakortin jollekin tietylle kurssille tai avoimen lahjakortin, joka on voimassa vuoden ostopäivästä.

Myymme myös kauniita sammutuspeitteitä ja omista kuvistamme tekemiämme seinäkalentereja. Niitä ostamalla tuet meidän selviytymistä kotitalomme tuhonneesta tulipalosta:

Kauniit sammutuspeitteet

Voima-Vahtilan seinäkalenteri

PUISET KOTIMAISET VOIMISTELURENKAAT

Hinta 69 €/pari (sis. alv + mustat/valk. hihnat, ei sis. postikuluja).
– tervatut renkaat + 5 €
– paketointi + 1 €
– oma kaiverrus, esim. oma/lahjansaajan nimi, haluamasi teksti tms. + 5 €
(renkaiden toisella puolella on Voima-Vahtila -logomme ja omat kaiverrukset laitamme yleensä sitten renkaiden vastakkaiselle puolelle – lisää kuvia esimerkkikaiverruksista löydät selaamalla alemmas)

Hinnasto (sisältää alv:n 24 %, ei sisällä toimituskuluja):

1. puiset voimistelurenkaat (sis. mustat tai valkoiset säädettävät hihnat, vetolujuus 120 kg/hihna, värin saat itse valita) – 69 €

2. puiset luonnontervalla käsitellyt voimistelurenkaat (sis. mustat tai valkoiset säädettävät hihnat, värin saat itse valita) – 74 €

3.  saparokoukut kattoon (voimistelurenkaille), 2 kpl – 8 €

4. Dream Ringsit – 225 € (katso tuotekuvaus, tilausohjeet ja toimitusajat täältä)

5. vastuskuminauhat, eri vahvuuksia, valikoiman ja hinnat löydät täältä (valikoimastamme löytyvät 9,90 € – 29,90 € -hintaiset vastuskuminauhat)

Toistaiseksi myymme tuotteita pääasiassa kurssiemme yhteydessä sekä tapahtumissa, joihin osallistumme. Voit myös tilata tuotteita, jolloin hintaan lisätään toimituskulut.

Toimituskulut ovat seuraavat: voimistelurenkaille ja Dream Ringseille 9,60 €; kuminauhoille 1,60 € – 9,60 € riippuen kuminauhan koosta ja kuminauhojen lukumäärästä. Näillä hinnoilla toimitus tapahtuu lähimpään Postin noutopisteeseen – jos haluat toimituksen kotiovelle, tiedustele hintaa erikseen. Myös nouto Helsingin Viikistä/itäisestä Helsingistä on mahdollinen.

Voimistelurenkaissa on kaiverrettuna Voima-Vahtila -teksti sekä pieni logo. Voit myös pyytää renkaat halutessasi ilman kaiverrusta ja logoa.

Jos haluat tilata, laita mailia osoitteeseen milla(at)voimavahtila.fi ja kerro, mitä haluat tilata ja mihin osoitteeseen ne voi toimittaa. Ilmoita myös puhelinnumerosi. Lähetämme sitten tiedot toimituskuluista sekä maksuohjeet sähköpostilla.

Ostamalla tuotteitamme tai osallistumalla kursseillemme tuet pienyrittäjyyttämme sekä Markkua huippu-urheilijana – eli siis puhdasta suomalaista voimaa, ja saat palan sitä itsellesikin :)

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Voimistelurenkaiden asennusohje

Renkaat kannattaa kiinnittää kattoon noin 50 cm etäisyydelle toisistaan/vähän omaa hartianleveyttä leveämmälle etäisyydelle toisistaan.

Huom! Emme vastaa voimistelurenkaiden kiinnityksestä kattoon tms., vaan olet itse vastuussa niiden kiinnittämisestä ja kiinnityksen turvallisuudesta. Itse käytämme saparokoukkuja, niin puu- kuin ontelolaattakatossa (mökillä/kotona), mutta koukut on kiinnitettävä oikein ja huolellisesti. Jos olet epävarma kiinnityksen suhteen, pyydä apua ammattilaiselta tai tutustu esimerkiksi Suomen Voimistelutuotteen tarjoamiin järeämpiin kiinnitysvaihtoehtoihin.

Tässä tarkemmat ohjeet voimistelurenkaille (valmistaja Suomen Voimistelutuote):

Ps. Kuminauha, joka soveltuu parhaiten olkapäitä lämmittävään ja huoltavaan kuminauhajumppaan, on ohuin mahdollinen kuminauhamme eli vaaleanvihreä, joka maksaa 9,90 €. Sitä me molemmat käytämme joka treenien alussa, ja etenkin Markku vannoo juuri tämän kuminauhan nimeen. Siitä vaan tilaamaan!

Tässä on Markun ohje hyvään perus kuminauhajumppasettiin:

Täältä löydät treeni- ja rengasjumppavinkkejämme.

Ja tässä vielä esittelyvideo Dream Ringseistamme (lisätietoa & tilausohjeet täällä):

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*