Voimapari Milla & Markku

Tervetuloa kotisivuillemme!

Olemme helsinkiläinen nuoripari ja voimakaksikko: Markku on renkaille erikoistunut maajoukkueen telinevoimistelija sekä yhdeksänkertainen Suomen mestari renkailla. Milla taas on leuanvedosta sekä treenaamisesta innostunut toimittaja-valokuvaaja sekä toistoleuanvedon kolminkertainen SM-hopeamitalisti vm. 2015-2017.

Yhdessä me muodostamme Voima-Vahtilan.

Päädyimme alun perin yhteen lukioaikana vanhojen tansseissa. Kihloihin menimme vuonna 2009, alttarille astelimme kesällä 2012. Nyt luomme yhteistä uraa vahvana yrittäjäkaksikkona ja molempien vahvuuksista ammentaen.

Missiomme: Markku on huippu-urheilija, joka jakaa tietämystään ja voimiaan myös muille muun muassa urheiluhierojana sekä kehonpaino- ja voimavalmentajana. Hän vetää esimerkiksi  rengasvoimakursseja.

Milla taas on toimittaja-valokuvaaja, ja jos vaikkapa etsit valokuvaajaa tapahtumiin/juhliin tai ihan vain ikustamaan sinut, läheisesi, ystäväsi, lemmikkisi tai vaikkapa rakkaimman harrastuksesi, niin ota rohkeasti yhteyttä milla(at)voimavahtila.fi ja kurkkaa osoitteeseen www.voimafoto.fi – sieltä löydät Millan valokuvaussivuston.

Yhdessä tavoitteenamme on viedä eteenpäin suomalaista huippu-urheilua niin urheilijan kuin toimittaja-kuvaajan roolissa, sekä innostaa ihmisiä liikkumaan ja treenaamaan – ja ennen kaikkea voimaann hyvin sekä olemaan vahvoja & onnellisia!

Järjestämme esimerkiksi erilaisia liikuntakursseja, kuten rengasjumppa, kehonpainoharjoittelu- sekä liikkuvuus- ja kehonhuoltokursseja – kuvaukset kaikista kursseistamme & kurssiaikataulut löydät täältä.

Lisäksi myymme Voimaputiikissamme puisia suomalaisia voimistelurenkaita sekä vastuskuminauhoja.

Ennen kaikkea tuotamme innostavaa materiaalia nettisivuillemme ja some-kanaviimme ja pyrimme liikuttamaan sinua kaikilla  mahdollisilla tavoilla!

Tervetuloa mukaan treenaamaan ja innostumaan kanssamme :)

Tuosta alta löydät hieman tarkemmat esittelyt meistä molemmista sekä linkit some-kanaviimme.

Täältä löydät niin ikään tietoa meistä ja touhuistamme sekä ajatusmaailmastamme: Suklaata & skumppaa, rengasvoimaa & leuanvetoa – pikku briiffi siitä, keitä olemme ja mitä teemme

Milla & Markku Vahtila

”Rengasmies” Markku Vahtilalla (s. 24.4.1989) on takanaan yli 20 vuoden huippu-urheilu-ura. Hän voimistelee maajoukkueessa ja haaveilee kansainvälisestä menestyksestä erityisesti vahvimmalla telineellään renkailla. Renkaiden lisäksi hän treenaa myös hevosta ja nojapuita.

Renkailla miehellä on saldossaan jo yhdeksän Suomen mestaruutta sekä muun muassa pari Pohjois-Euroopan mestaruutta ja kokemusta EM- ja MM-tasolta. Hän on kansanvälisen läpimurtonsa kynnyksellä ja tavoittelee maailman kirkkainta kärkeä renkailla. Siviilipuolella mies tekee urheiluhierojan töitä ja levittää osaamistaan rengasvoima- ja kehonpainoharjoitteluvalmentajana. Haaveena on myös fysioterapeutin ura ja parhaillaan hän opiskeleekin fysioterapiaa amk:ssa. Markun vahvuuksia ovat vahvan kropan lisäksi vahva ja vakaa luonne.

Milla Vahtila (s. 28.12.1989) taas on freelancertoimittaja ja -valokuvaaja + yrittäjä sekä opiskelee yliopistolla ympäristötieteitä ja ammattikorkeakoulussa journalismia, viimeistä silausta vaille molemmista kouluista valmistuneena. Siinä missä Markku tähtää huipulle voimistelussa, niin Milla etsii haastetta ympäristöalalta ja journalismin kautta sekä pyörittää Voima-Vahtilan yritysasioita eli toimii ikään kuin Voima-Vahtilan sihteerinä. Milla on niin intohimoinen kirjoittaja ja valokuvaaja kuin nykyisin myös leuanvetäjä, vaikkei sitä solakasta ulkomuodosta ehkä uskoisi. Hän on muun muassa toistoleuanvedon SM-hopeamitalisti vuosilta 2015-2017

Tulevaisuudessa niin Markku kuin Milla haluavat omalla esimerkillään ja työpanoksellaan edistää ihmisten liikunnallisia elämäntapoja ja innostaa ihmisiä liikkumaan. Siinä missä Markku antaa ihmisille motivaatiota huippu-urheilijana ja teräskroppaisena supermiehenä, niin Milla edustaa enemmänkin ”tavisliikkujaa”, jonka vahvuuksia ovat ainainen innostuneisuus, määrätietoisuus ja sisukkuus.

Ja jos Markulta löytyykin enemmän voimaa urheilun puolella, niin Millalta löytyy taitoa pukea hänen menestyksensä ja osaamisensa sanoiksi ja kuviksi. Erilaisten vahvuuksiensa kautta täydennämme toinen toisiamme – ja toivon mukaan pystymme muotoilemaan osaamisemme sellaiseksi paketiksi, että siitä on hyötyä ja iloa muillekin.

Toivomme, että voimme toimia inspiroivana kaksikkona ja tarjota vinkkejä ja sisältöä, jolla innostaa ihmiset liikkumaan ja haastamaan itseään uusilla tavoilla!

Me olemme nimittäin elävä esimerkki siitä, mitä tarkoittaa voima kaikissa eri merkityksissään. Markulta löytyy fyysistä voimaa ja lihasta, toisaalta urheilu vaatii myös paljon henkistä kanttia ja kolmanneksi vahvinkaan ei pärjää ilman läheisten antamaa voimaa ja tukea. Milla taas on elävä esimerkki siitä, ettei voima aina ole esimerkiksi ulkonäöstä kiinni. Kun Milla ennakkoluulottomasti aloitti keväällä 2014 leuanvetoharrastuksensa, niin hän ei saanut vedettyä yhtäkään leukaa. Reilun kolmen kuukauden päästä hän repäisi niitä jo 22 ja lisäksi yhden 17 kilon lisäpainoilla.

Markun hauis on silti toki edelleen isompi kuin Millan, mitä Milla toki hyödyntää parhaansa mukaan niin arjessa kuin työasioissa. Voi kuitenkin olla, että osa Markun voimasta ammentuu silti taustalla pyörivästä elämänkumppanista.

Tervetuloa tutustumaan nettisivuihimme, joilla pyöritään meitä molempia lähellä olevien aiheiden ympärillä.

Somessa voit seurata yhteisiä touhujamme täällä:
Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila Facebookissa
Voima-Vahtila Facebookissa
Voima-Vahtila Youtubessa
Voima-Vahtila Instagramissa

CV:mme löydät täältä

– Voimapari Milla & Markku – ”´voimavaimo” & ”rengasmies”

Huom! Kaikki nettisivujemme valokuvat ovat Voima-Vahtilan tiimin (Millan/Markun tai välillä myös Millan pikkuveljen/äidin) itse ottamia ellei toisin mainita. Meillä on kaikki oikeudet nettisivuillamme oleviin kuviin, ja kuvien luvaton kopioiminen tai käyttö on kielletty. Nettisivujemme julkaisuja saa toki jakaa vapaasti, kunhan sisällytät omassa jakojulkaisussasi linkin alkuperäiseen artikkeliin/kuvaan ja/tai mainitset lähteen. Kiitos :)

”Gymnastics gave me two rings to rule.
You gave me two rings to rule me.”
-Markku

”There´s nowhere you can hide, honey..…from me and my camera.”
-Milla

(hääkuvat: V-P Kangas)

Muun muassa tällaisia kreisejä juttuja me harrastamme yhdessä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*