Myynnissä kauniit sammutuspeitteet

Meidän viime kesänä ostama unelmatalomme tuhoutui kokonaan tulipalossa 7.11.2020. Kun me heräsimme palohälyttimeen, mitään ei ollut enää tehtävissä – silti Markku yritti sammuttaa paloa kahdella kuuden kilon jauhesammuttimella. Soitimme hätänumeroon ja pelastimme palavasta talosta itsemme ja lemmikkimme.

Jos tulipaloon kuitenkin havahtuu tarpeeksi aikaisin, voi itse vaikuttaa palon etenemiseen ja ehkä jopa sammuttaa tulipalon itse ja pelastaa kotinsa! Sen takia me haluamme olla tästedes mukana edistämässä paloturvallisuusasioita.

Joka kodissa kannattaa olla ensisammutusvälineitä ja jokaisen asukkaan täytyisi tietää, missä ne ovat ja miten niitä käytetään.

Sammutuspeite on hyvä ensisammutusväline moneen kodissa syttyvään tulipaloon. Sen avulla on myös mahdollista suojata itseään tulipalolta.

Sammutuspeitteen on hyvä sijaita todella näkyvällä paikalla asunnossa.

Sammutuspeitteet ovat kuitenkin itsessään aika rumia, joten me halusimme tehdä kauniin sammutuspeitteen, ja nyt meiltä voikin ostaa neljää erilaista kauniisti päällystettyä peitettä!

Samalla ostamalla meiltä peitteen tuet meidän selviytymistarinaa talomme tulipalosta. Nyt ensin pystytämme tontillemme vanhaa hirsistä luhtiaittaa, jotta pääsisimme mahdollisimman pian takaisin asumaan kotiimme. Jos suinkin pystymme, niin haluaisimme sen jälkeen siirtää palaneen talomme paikalle toisen vanhan hirsitalon ja siten jatkaa palaneen talomme tarinaa, antaa uuden elämän jollekin toiselle vanhalle hirsitalolle ja jatkaa omaa tarinaamme paikassa, jonka koemme loppuelämän kodiksemme.

Sammutuspeitteen tiedot:

  • sammutuspeitteen koko 120 cm x 180 cm, hyväksytty malli (EN1869:1997), sisältää käyttöohjeet ja reiän, josta peite ripustetaan seinälle
  • neljä erilaista mallia – katso vaihtoehdot alta
  • sammutuspeitteen päällä olevan tekstilapun voi halutessaan ottaa pois
  • sammutuspeitteen hinta on 60 €/kpl (sis. alv:n 24%) sisältäen peitteen valitsemallasi päällisellä, toimituskulut lähipostiin Suomessa sekä kiitoskortin meiltä

Mallit:

  1. Vanhat talot

2. Sininen kaupunki

3. Koti

4. Koalat

Huom! Tuotteiden kuviointi vaihtelee tuotteittain, sillä ompelemme päälliset itse kuviollisesta kankaasta. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin sekä värivaihtoehtojen muutoksiin ja ilmoitamme toki, jos jotain kuosia ei enää olekaan saatavilla.

Tilausohjeet:

Tilauksen voit tehdä laittamalla sähköpostia osoitteeseen milla@voimavahtila.fi tai viestiä meille Facebookissa tai Instagramissa @voimavahtila.

Ilmoita viestissäsi, että haluat tilata sammutuspeitteen sekä sen mallin numero, jonka haluat (1, 2, 3 vai 4) sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat paluuviestinä maksuohjeet.

Toimitusaika:

Valmistamme sammutuspeitteet tilausten mukaan. Toimitamme kaikki 31.1.2021 mennessä tilatut peitteet helmikuun loppuun mennessä.

Ohjevideot:

Teemme tammikuun alussa ohjevideon siitä, miten sammutuspeitettä käytetään ja julkaisemme sitten videon somekanavissamme sekä täällä!

Kiitos jo etukäteen, jos tilaat <3

Meillä on myynnissä myös itse ottamiamme upia kuvia sisältävä seinäkalenteri, jonka ostamalla voit niin ikään tukea aitta- ja taloprojektejamme – siitä löytyy lisätietoa täältä.

t. Milla & Markku & Sisu & Hukka & Pumba-pupu & Hilla-gekko

Muistovideo talostamme:

One thought on “Myynnissä kauniit sammutuspeitteet

  1. Onpa kivoja sammutuspeitteitä. Hyvä, että paloturvallisuus otetaan nykyään niin vakavasti. Rakennamme juuri omakotitaloa täällä Espoossa ja seuraavaksi vuorossa palokatkot. Täytyy myös muistaa hankkia nuo muut paloturvallisuuten liittyvät välineet ja asettaa näkyvälle paikalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*