Dream Rings -tuotekuvaus & tilausohjeet

Voima-Vahtila Dream Ringsejä voi nyt tilata meiltä ja niitä on saatavilla heti varastostamme!

Voima-Vahtila Dream Rings on kehonpainon puolittava rengas-taljasysteemi, jolla kirjaimellisesti pystyy harjoittelemaan renkailla voima- ja tekniikkaliikkeitä puolet omaa painoaan kevyempänä.

Dream Ringsit sopivat kaikentasoisille harjoittelun apuvälineeksi tai ihan vaan uudeksi hauskaksi treenimuodoksi. Ne ovat kehonpainoharjoittelusta innostuneen unelmaväline!

Lisäksi DR:t on helppo ripustaa ja säätää sopivaksi haluamaansa paikkaan (esim. kotiin/ulos/salille) ja kuljettaa mukana. Kaikki tarvittavat osat tulevat setin mukana!

Dream Ringseillä (DR) voit treenata mm. seuraavia:
– leuanvedot
– dipit
– muscle up
– etu- ja takavaaka
– ristiriipunta
– planche eli nojavaaka
– maltese
– skin the cat

Myymäämme Dream Rings -settiin kuuluvat puiset kotimaiset voimistelurenkaat, erittäin laadukas ja kestävä vyö (vetolujuus 1 500 kg) sekä laadukkaat ja vaivatta pyörivät rissat, kuten kaikki muukin käytön kannalta tarpeellinen. Setin saa säädetyksi sopivaksi 2,5-4 metrin huonekorkeuteen. Lue lisää tuosta alempaa tuotekuvauksesta.

Dream Rings on Voima-Vahtilan oma rekisteröity tavaramerkki.

Tässä on pieni esittelyvideo:

TUOTEKUVAUS

Dream Rings -setin hinta on 225 € (sis. 24 % alv) + postikulut (9,60 €/setti postipakettina, nouto postista – jos haluat kotiinkuljetuksena, niin tiedustele kustannuksia erikseen; yrityksille myytäessä postikuluihin lisätään alv 24 %).

Settiin kuuluvat:

 • puiset voimistelurenkaat (2 kpl) Voima-Vahtila Dream Rings -kaiverruksella (1 kaiverrus/rengas)
 • vyö 70-110 cm (sivulenkkien vetolujuus 1 500 kg; kiinnitys pikasoljella; tilattavissa myös isompi koko, jonka ympärysmitta 90-130 cm)
 • rissat (2 kpl; vetolujuus 400 kg)
 • köysi (vetolujuus 250 kg; väri sininen; pituus noin kolme metriä, jolloin Dream Ringsit saa säädettyä toimimaan 2,5-4 metrin huonekorkeudessa – tarvittaessa voit lisätä köysien pituutta mukana tulevien säätöhihnojen avulla; 5 € lisämaksusta voit tilata pidemmät 3-9 metriä pitkät köydet, mikäli se on tarpeen
 • pikalukot (2 kpl; vetolujuus 700 kg)
 • lyhyet pikalukolliset säätöhihnat (2 kpl; pituus 1,5 m/kpl; vetolujuus 360 kg)
 • pitkät pikalukolliset säätöhihnat (2 kpl; pituus 5 m/kpl; vetolujuus 120 kg)

Dream Rings -setti toimitetaan käyttövalmiina. Köysien pituutta joudut tosin säätämään sen mukaan, mihin Dream Ringsit ripustat eli solmujentekohommiin joudut itse joka tapauksessa ainakin jossain vaiheessa.

Dream Rings -setin paino on noin 2,5 kg. Setin sisältö näyttää tältä:

KÄYTTÖOHJE

 • Dream Ringsit voi ripustaa joko rissoista suoraan esimerkiksi kattokoukkuihin (kattokoukut eivät kuulu settiin, mutta sellaiset voi tilata erikseen hintaan 8 €/pari) tai leuanvetotankoon/räckiin setin mukana tulevien lyhyiden pikalukollisten säätöhihnojen avulla.
 • Lyhyitä säätöhihnoja voi myös halutessaan käyttää renkaiden korkeuden nopeaan säätämiseen tai hienosäätöön. Lyhyet säätöhihnat voi asettaa rissojen ja kiinnityskohdan (kattokoukut/tanko) väliin tai renkaiden ja köyden väliin.
 • Pitkiä säätöhihnoja voit käyttää, jos tahdot käyttää voimistelurenkaita erikseen myös ihan perinteisinä renkaina ilman Dream Rings -systeemiä tai jos haluat saada paljon lisäpituutta itse Dream Rings -systeemiin.
 • Pue vyö aina vyötärösi kapeimpaan kohtaan ja kiristä vyö mahdollisimman kireälle – etenkin, jos harjoittelet liikkeitä, joissa menet pää alaspäin, niin vyön on oltava niin kireällä, ettet pysty luiskahtamaan siitä läpi pää alaspäin ollessasi.
 • Tarkista aina ennen käyttöä, että vyö, pikalukot ja köyden solmut ovat kunnolla kiinni ja että rissa on kunnolla kiinnitettynä kattoon/leuanvetotankoon tms. ja että rissan ruuvi on tiukasti kiinni. Tarkista myös, että köysi on ehjä eikä siinä näy esimerkiksi rispaantumia.
 • Käytä köyden solmimiseen kunnollisia solmuja – esimerkiksi purjehduksessa käytettävät solmut, kuten paalusolmu, ovat hyviä (meidän paalusolmuohjevideon löydät kohdasta ”ohjevideot”, kun selaat alemmaksi).
 • Dream Ringseillä harjoittelu tapahtuu aina omalla vastuulla emmekä vastaa onnettomuuksista, joita vääränlainen tai huolimaton käyttö voi aiheuttaa tai esimerkiksi rasitusvammoista ja loukkaantumisista, joita vääränlainen harjoittelu voi aiheuttaa.
 • Tuotetta ei ole tarkoitettu lasten käyttöön.
 • Dream Ringsejä saa käyttää vain yksi henkilö kerrallaan.
 • Jos jokin tuotteen osa on vaurioitunut tai rikki, sitä ei tule käyttää.
 • Dream Ringsit on tarkoitettu ennen kaikkea tekniikka- ja voimaharjoitteluun, ja niitä tulee käyttää hallitusti. Tuotetta ei ole tarkoutettu esimerkiksi rajuun heilumiseen, pyörimiseen tai esimerkiksi jättiläisten tekemiseen.
 • Huomioithan, että Dream Ringsien käyttö ja esimerkiksi sopivan korkeuden säätäminen vaatii sinulta itseltäsi pientä käsityötä ja esimerkiksi solmujen tekoa. Toisaalta Dream Ringsien etu on juurikin siinä, että pystyt säätämään ne sopiviksi aina haluamaasi paikkaan, kuten kotiin tai treenisalillesi, ja kuljettamaan niitä mukanasi.

OHJEVIDEOT

Markun Dream Rings -esittely:

Millan yksityiskohtainen ohje, miten Dream Ringsit kasataan pala palalta käyttövalmiiksi:

Dream Ringsien kiinnittämiseen voi käyttää haluamiaan solmuja. Me suosittelemme esimerkiksi paalusolmua, joka on kestävä solmu, mutta joka toisaalta on myös helppo avata, jos/kun DR:iä säätää uudestaan.

Ohje paalusolmun tekemiseen:

TILAUSOHJE

 • Dream Ringsien tilaus tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen milla(at)voimavahtila.fi
 • Ilmoita sähköpostissa nimi- ja osoitetietosi sekä puhelinnumerosi ja mitä haluat tilata
 • Dream Rings -setin hinta on 225 € (hinnat sis. 24 % alv)
 • Toimituskulut ovat yhdelle Dream Rings -setille 9,60 €/setti postipakettina (nouto postista – jos haluat kotiinkuljetuksena, niin tiedustele kustannuksia erikseen; yrityksille myytäessä postikuluihin lisätään alv 24 %).
 • Dream Ringsit maksetaan laskulla, ja toimitus tapahtuu vasta, kun tuote on maksettu.
 • Toimitusaika: KYSY TILATTAESSA! Jos olemme kotona emmekä reissussa, toimitus onnistuu yleensä muutamassa arkipäivässä, mutta jos olemme matkoilla, saat toimitusaika-arvion tiedustelemalla. Postitusaika taas riippuu Postin palvelun tehokkuudesta, mutta on yleensä muutaman arkipäivän.
 • Jos et ole tyytyväinen pakettiin, sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossa ja kaikkien osien tulee olla tallella ja ehjiä. Emme hyvitä tuotteen toimituskuluja (tilaus + mahdollinen palautus), vaan ainoastaan tuotteen hinnan.

OMAT KOKEMUKSEMME

Olemme itse käyttäneet Dream Ringsejämme omassa harjoittelussamme sekä Dream Rings -kursseillamme kesästä 2015 alkaen. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä koko settiin ja etenkin vyöhön. Pyrkimyksenämme on ollut kasata tuotepaketti, joka on paitsi laadukas, niin myös kohtuuhintainen. Telinevoimisteluvalmistajilta tilattuna vastaavanlainen tuote maksaa jopa 700 euroa, ja pelkkä vyökin 300 euroa (+ verot + rahti vielä siihen päälle). Me olemme halunneet tuoda Dream Ringsien kautta tämän huipputuotteen ihan tavallistenkin liikkujien saataville.

Emme myy Dream Ringsejä, jos aikomuksenasi on satuttaa itsesi niillä temppuillessasi! Noudathan siis yllä mainittuja ohjeita tarkasti, mutta sen lisäksi myös huolellisuuden ja terveen järjen käyttö on sallittua :)

Pyrimme jatkossa tuottamaan nettisivuillemme myös Dream Rings -treenivinkkejä kuvilla ja videoilla höystettynä. Parhaiten pääset kuitenkin alkuun Dream Rings -harjoittelussa tulemalla Dream Rings -kurssillemme. Dream Ringseillä harjoitteluun pätevät nimittäin samat säännöt kuin rengasharjoitteluun yleensä: oikeanlaiset suoritustekniikat ovat avainasemassa, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista ja välttyisit turhilta loukkaantumisilta.

Ostamalla meidän tuotteitamme tuet samalla Voima-Vahtilaa eli meidän yritystoimintaamme sekä Markun urheilu-uraa. Niin ja yritämme tässä samalla toki saada jostain nakerrettua leivänmuruja suuhumme :)

Hyviä treenihetkiä!

-Milla & Markku

Ps. Jos haluat lukea lisää Dream Ringseihin liittyen:

Seuraavien linkkien takaa löydät hiukan lisätietoa Dream Ringseistä:
Dream Rings
Muscle upin treenaaminen Dream Ringseillä
Muscle up with no muscles – näin Milla oppi palomiespunnerruksen kuukaudessa Dream Ringseillä

Kurssikalenteristamme voit käydä lukemassa, millaisia juttuja Dream Rings -kurssillamme tehdään. Kaikkien kurssiemme yhteydessä pääsee halutessaan kokeilemaan Dream Ringsejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*