Dream Rings

Kesästä 2015 alkaen uututemme on ollut Dream Rings -rengaskurssi sekä vuoden 2016 alusta alkaen myös Dream Rings -tuotepaketti.

Haaveiletko renkailla tehtävistä voimaliikkeistä? Onko märkä unesi, että saisit joskus tehtyä ristiriipunnan tai planchen, mutta voimasi eivät niihin vielä riitä? Vai onko tavoitteenasi kenties muscle up tai vaikkapa ihan perus leuanvedot, mutta kuvittelet, ettet koskaan saa niitä tehtyä? Tai etsitkö ehkä vain uutta hauskaa tapaa treenata yläkroppaa?

Voima-Vahtila Dream Rings -kurssilla käytetään oman kehonpainon puolittavia renkaita, ns. 50-50 -renkaita. Ne ovat perus treeniväline, jota telinevoimistelijat käyttävät harjoittelunsa apuna kun he treenaavat uusia tavoiterengasliikkeitään. Niiden avulla telinevoimistelijat mm. hiovat kropan asentoja voimaosissa ja harjoittelevat heilausten pysäyttämistä suoraan pysyvään voimaosaan.

Tavallisen kuntoilijan näkökulmasta laite soveltuu esimerkiksi etu- ja takavaa’an, leuanvetojen, dippien ja muscle-upin harjoitteluun. Haasteita kaipaaville ja unelmiaan hapuileville ne taas toimivat apuvälineenä, jonka turvin lähteä havittelemaan ristiriipuntaa tai nojavaakaa eli planchea.

Dream Rings -kurssilla riittää haasteita ja onnistumisen elämyksiä kaiken tasoisille, ja oheisharjoitteissa paneudutaan kehonhallinnan kehittämiseen, sillä sitä renkailla temppuilemiseen tarvitaan.

Haaveiletko planchesta? Dream Rings -kurssilla pääset ottamaan siihen todellista tuntumaa mestarin opissa :)

Näyttääkö ihan mahdottomalta? Sitä se melkein onkin, mutta kehonpainon puolittavilla renkailla näinkin mahdottomia liikkeitä pystyy sentään kokeilemaan.

Voi olla, että Dream Ringsien avulla mahdollisesti sinäkin pystyt vielä chillailemaan coolisti ristiriipunnassa…

Toisaalta Dream Ringseillä voi myös treenailla ”helpompia” liikkeitä, kuten erilaisia leuanvetoja, dippejä, muscle upeja, etu- ja takavaakaa… Dream Ringseillä jaksat tehdä enemmän toistoja kuin omalla kehonpainollasi ja voit vaikkapa keskittyä liiketekniikoiden hiomiseen tai kunnon treenaamiseen isoilla toistomäärillä.

Dream Rings -kurssi sopii loistavasti myös naisille ja on mitä hauskin tapa opetella voimaliikkeitä, jotka muuten ovat itselle todella haastavia!

Tässä pieni video siitä, miten muscle up onnistuu Dream Ringseillä, kun tavallisilla renkailla sen tekemiseen ei olisi vielä pienintäkään toivoa:

Kaiken kaikkiaan Dream Rings -kursseilla oma kehonhallinta ja kehon tuntemus kehittyy väistämättä.

Lisäksi Dream Ringseillä jumppailu on äärimmäisen hauskaa, kun niillä pystyy tekemään juttuja, jotka muutoin olisivat haave vain.

Tietoa Dream Rings -kurssiaikatauluistamme löydät valikosta Kurssit & kurssikalenteri.

Dream Rings -setin tuotekuvauksen ja tilausohjeet löydät täältä.

Saat infoa kursseistamme ja muista touhuistamme myös seuraamalla facebook-tilejämme: Voima-Vahtila & Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila.

Tässä pieni teaser sekä vähän pidempi esittelyvideo Dream Ringseistä. Videoilla käytössä on kesämökillemme viritetty Dream Rings -prototyyppi.

Tässä taas muutama havainnollistava video, jolla Milla treenailee muscle upia:

Täältä voit lukea tarkemmin muscle upin treenaamisesta Dream Ringseillä:
Muscle upin treenaaminen Dream Ringseillä

Tervetuloa mukaan temppuilemaan kanssamme!

mucle_beach_leukoja_2_p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*