Voima-Vahtilan seinäkalenteri – jos haluat tukea touhujamme

Nyt on myynnissä meidän oma SEINÄKALENTERI! 🧡

Haluaisitko tukea meidän aitta- ja talonrakennusprojektia?

Meidän 1917 rakennettu unelmien hirsitalomme tuhoutui kokonaan tulipalossa 7.11.2020. Meidän kotimme on kuitenkin yhä tuolla Malmgårdissa ja pystytämme sinne parhaillaan 1800-luvulla rakennettua hirsistä luhtiaittaa. Haaveemme on, että voisimme myös siirtää palaneen talomme tilalle toisen vanhan hirsitalon ja saada siten uuden kodin ja jatkaa niin upean talomme historiaa kuin antaa uuden elämän jollekin toiselle vanhalle hirsitalolle.

Voit tukea hirsitaloprojektejamme ostamalla meiltä vuoden 2021 seinäkalenterin, jossa on 12 meidän itse ottamaa valokuvaa. Kalenteri toimii muistokalenterina talollemme, ja lisäksi siinä on otoksia meille tärkeistä paikoista sekä seikkailuistamme Kuukkeli-hippipakullamme.

Kalenterin hinta on 50 € (sis. alv:n 24%) ja samalla tuet meidän pääsyä takaisin kotiimme. Hinta sisältää myös kalenterin postituksen kirjeenä kotiisi. Kalenterin koko on 2xA4 eli avattuna noin 30cm x 42cm, ja alla on esiteltyinä kaikki 12 kalenterin sisältämää kuvaa ja tarinat kuvien takaa.

Tilauksen voit tehdä laittamalla sähköpostia osoitteeseen milla@voimavahtila.fi tai viestiä meille Facebookissa tai Instagramissa @voimavahtila. Ilmoita viestissäsi, että haluat tilata tukikalenterin sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Saat paluuviestinä maksuohjeet.

Tilauksia voi laittaa heti tulemaan, mutta alamme lähettää maksuohjeviestejä maanantaista 4.1. alkaen. Kaikki 15.1. mennessä laitetut tilaukset pyritään toimittamaan tammikuun loppuun mennessä.

Huom! Kalenteri alkaa helmikuun 2021 alusta ja päättyy tammikuun 2022 loppuun eli yhtäkään kuukautta ei mene hukkaan, vaikka tämä vuosi onkin jo ehtinyt pyörähtää käyntiin :)

Meillä on myynnissä myös toinen tukituote – kauniisti päällystetty sammutuspeit – ja siitä löytyy lisätietoa täältä.

t. Milla & Markku & Sisu & Hukka & Pumba-pupu & Hilla-gekko

Mallikuva kalenterin kuukausinäkymästä. Kalenterin koko on 29,70 cm x 42,0 cm.
Tammikuu. Millan dronella ottama kuva Valtavaaralta Kuusamosta. Kuusamo on meille rakas paikka, missä käymme hengähtämässä ja nauttimassa luonnosta usean kerran vuodessa. Kuvassa olemme parhaillaan kuvassa näkyvän Valtavaaran päivätuvan sisällä nauttimassa retkieväistämme. Kuva on otettu talvella 2018.
Helmikuu. Tämä kuva on Suomen kansallismaisemista Kolilta, missä oli upeat tykkylumet talvella 2018. Milla on ottanut kuvan dronella. Koli on niin ikään meille rakas paikka, missä olemme käyneet viime vuosina useamman kerran vuodessa retkeilemässä.
Maaliskuu. Me hiihtämässä perinteisillä puusuksillamme Saanajärvellä talvella 2020. Tämäkin kuva on otettu dronella. Tällä reissulla kävimme myös Haltilla moottorikelkalla.
Huhtikuu. Me ”Kuukkeloimassa” Loviisan vanhassa kaupungissa, missä kävimme viime keväänä tutustumassa tulevan kotikuntamme tunnelmaan. Ihastuimme Loviisaan heti! Milla on ottanut tämän kuvan järkkärillään.
Toukokuu. Sisu & Hukka nauttimassa mettäilystä mökillä. Milla on ottanut kuvan järkkärillään.
Kesäkuu. Me retkellä Kilpisjärvellä lempparileiripaikassamme kesällä 2020. Vuotta aikaisemmin telttailimme tässä samassa paikassa ja vasta haaveilimme omasta hippipakusta, ja nyt joimme siellä shamppanjaa Kuukkelimme katolla istuskellen. Kuva on otettu dronella.
Heinäkuu. Me talomme edustalla kesän 2020 lopussa. Talomme sijaitsi Malmgårdin kartanomiljöössä upealla paikalla mäen päällä. Kuvan olemme ottaneet dronella.
Elokuu. Me soutelemassa Kuusamossa kesällä 2019. Kuvassa näkyy meidän Simba-koiramme silhuetti. Simba tuli meille sinä päivänä, jona muutimme yhteen ja kulki mukanamme yli 11 vuotta aina viime kevättalveen asti. Tämänkin kuvan otimme dronella.
Syyskuu. Meidän talomme ja sinne vievä upea tammikuja syysloistossaan. Kuva on otettu dronella.
Lokakuu. Me Kuukkelin kanssa Kilpisjärvellä viime syyskuussa. Tämä on ensimmäinen ja ainoaksi jäänyt pidempi retki, jolta saimme palata takaisin omaan taloomme – oli ihanaa palata kotiin reilun viikon jälkeen <3 Kuva on otettu dronella.
Marraskuu. Talomme ensilumi. Markku lämmittää sisällä puuhellalla kahvia. Rakastimme meidän tulisijoja – puuhelloja, pönttöuuneja ja tiiliuunia. Kuva on otettu dronella.
Joulukuu. Talvi yllätti meidät ja Kuukkelin, kun olimme syysretkellä Kolilla 2019. Haimme Kuukkelin Englannista elokuussa 2019, ja tämä oli meidän ensimmäinen kotimaan reissu Kuukkelilla. Nukuimme Kuukkelissa ja kun aamulla heräsimme, maa oli valkeana. Milla otti kuvan järkkärillä.

Muistovideo talostamme:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*