Käsijarrulla himmaillen kohti viikonvaihdetta

Heippahei,

siinä missä edellinen viikko oli yhtä aktiivista ja iloista touhuamista – keskiviikko hyvänä esimerkkinä – niin tämä viikko on ollut sitten vähän kuin horrosta, kun olen joutunut vetämään tulehduksen takia käsijarrusta.

Viikko sitten torstaina vähän puhjennut oikea alaviisaudenhampaani ärtyi hammaslääkärikäynnin seurauksena ja on ollut siitä asti tulehtunut. Ärsyttää tosi paljon, sillä hammas ei vaivannut yhtään ennen kuin hammaslääkäri meni ja ”kiusasi” sen viereisiä hampaita! Noh, huonoa tuuria kaiketi, ja nyt keskiviikkona sain viimein antibiootit, kun tulehdus oli levinnyt jo kurkkuun asti, ja koko kaula alkoi tuntua ärtyneeltä ja turvonneelta. Nyt tulehdus helpottaa jo, mutta olo on muuten vain naatti. En oikein osaa päättää, olenko kipeä vai en, on vaan sellainen yleisesti nuutunut ja synkkämielinen olo – kaiketi se tulehdus sen aiheuttaa.

Viime viikolla treenasin kovaa viitenä päivänä ja tällä viikolla tein maanantaina leuanvetotreenin, vaikkei fiilis ollutkaan kovin hyvä. Loppuviikon päätin kuitenkin pyhittää totaaliseen lepoon, mikä toki oli suutulehduksen takiakin välttämätöntä. Katsotaan, josko sunnuntaina tai ensi maanantaina palaisin leuanvetojen ja rengasjumpan pariin.

Ensimmäisenä aion sitten heti kokeilla, miten muscle up sujuu kunnon levon päätteeksi. Mutta vasta sitten, kun olo on taas normaali tai toivon mukaan kuin uudesti syntynyt!

Nyt suuntaan kohti Korkeasaarta, missä käyn freeoppaana juontamassa muutamat eläinten ruokinnat (kissalaakso klo 12.30, Amazonia klo 13 ja metsäpeurat klo 14). Sen jälkeen takaisin kotiin eläinten, läppärin ja valokuvaustouhujen pariin.

Haaveiletkos muutenkin jonkinlaisesta ”kesäkunnosta”? Käyhän kurkkaamassa eilinen juttuni: Planche- tai muscle up -kuntoon kesäksi?

Ja terkkuja Simbalta ja Pumbalta! Pumba on ollut meillä kohta jo kaksi viikkoa ja se on paitsi kasvanut hurjasti (lue: kymmeniä-satoja grammoja), niin alkanut myös kehittää aikamoista luonnetta… Siitä on kehkeytymässä varsinainen hulivili, joka tunkee jokaiseen mahdolliseen koloon, juoksee välillä karkuun, puree, piiloutuu sohvan alle ja mutustaa mattojamme sekä koriste-esineitäni. Mutta välillä se taas on äärimmäisen söpö ja kiltti.

Kuvattu Panasonicin Lumix GX8:lla.

Kuvattu Panasonicin Lumix GX8:lla.

Markku on parhaillaan – missäs muuallakaan – kuin voimistelusalilla. Nyt kun itse olen kököttänyt suurimman osan viikosta kotona ja tehnyt töitä koneen ääressä, niin kokosin myös mm. tällaisen treenikoostevideon Markusta:

Tässä kun olen esimerkiksi etsinyt meille yhteistyökumppaneita, niin olen käyttänyt tuota videota yhdessä oman ”esittelyvideoni” kanssa:

Iloista viikonloppua kaikille ja tsemppiä jokaiselle, jonka jokin flunssa tai pöpö yrittää lannistaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*