”Kukkakeppi” rengasmies vähän ”joogailee” – yli 85 000 katselua ja yli 900 jakoa!

Keskiviikkona Markku normitreeneissään vähän testaili yhtä vaativaa rengasvoimaliikettä. Itse asiassa kyseessä on vaikein mahdollinen voimistelurenkailla tehtävissä oleva nojavaakaliike. Markku vetäisi niitä kolme putkeen, kuvasi kokeilunsa videolle – ja postasi sen mitään sen kummempia miettimättä tai suunnittelematta omaan facebookiinsa. ”Hissi, tähän ei Suomessa kukaan muu pysty ;)” Markku kirjoitti videopostaukseensa.

Eilen torstaina video oli levinnyt kulovalkean tavoin ympäri netin syövereitä – nyt perjantaina alkuillasta sillä on jo yli 85 000 katselua ja yli 900 jakoa facebookissa. Kommentteja, kaveripyyntöjä ja tykkäyksiä satelee rengasmiehelle.

Perjantaina aamupäivällä niin Ilta-Sanomat kuin Iltalehti havittelivat videota itselleen, mutta Ilta-Sanomat tarttui siihen nopeammin. Ilta-Sanomien juttu aiheesta ja Markusta löytyy täältä.

Mikä ihme tuossa videossa sitten niin hämmästyttää ja kiinnostaa ihmisiä? Markkuhan tekee kaikenlaisia kovia rengasliikkeitä joka treenissään ja hänelle (kuten läheisille) ne on ihan arkipäivää. Onhan se toki hienoa, että ihmiset vihdoin herää siihen, miten kovia juttuja mies renkailla touhuilee.

Netissä parhaillaan leviävän videon liike onkin kyllä sellainen, jota kukaan muu Suomessa ei pysty tekemään – ja koko maailmassakin siihen kykenee vain kourallinen. Nimeltään liike on zanetti, ja se on nimetty olympiavoittajan (2012) ja maailmanmestarin (2013) Arthur Zanettin (BRA) mukaan. Hän suoritti tuon uuden liikkeensä 2013 MM-kilpailuissa.

”Is that possible?” ”Holy shit!” ”Who are you, where are you from?” ”Machine!!! Tuossa on tavoitetta -loppuelämäksi” Tämän tyylistä kommenttia video on keräillyt. Harva on löytänyt siitä muuta kuin ällistelyn aihetta – paitsi toki eräs Ilta-Sanomien loistava kommentoija, jonka mielipide kuuluu seuraavasti:

”täh – siis eipä toi nyt kummoselta näytä. toista se on ku oikeesti voimakkaat äijät kääntelee autoja tai kantaa 120kg:n farmarisalkkuja 50metriä… kukkakepin joogahifistelyä sanon MINÄ!” (nimim. ”Joogaliikkeitä!”)

Tervetuloa vaan haastamaan ”kukkakeppiä” ja kokeilemaan tätä liikettä itse – esim. ensi sunnuntaina on siihen oiva tilaisuus Markun rengasvoimakurssilla Helsingissä ;) Sessiolla on yhtä tilaa, lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä: Rengasvoimakurssi su 31.5.

Tervetuloa haastamaan – tai mestarin oppiin, jos rengasvoimailu kiinnostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*