Lomaa lomasta

Huh, olipahan loma!

Puolentoista viikon Brittien reissun jälkeen tuntuu kuin olisimme olleet matkalla kuukauden. Tämä johtunee siitä, että matkaan mahtui erityisen paljon kaikenlaista, ja reissu jakautui ikään kuin kolmeen osaan, joista jokainen tuntui omalta lomaltaan.

Ensin teimme neljän päivän road tripin Walesiin. Telttailimme ja nautimme upeasta luonnosta.

Tämän jälkeen vietimme hektiset neljä päivää kaveripariskunnan kanssa. Ohjelmaan mahtui kaksi päivää panssarivaunufestareilla, majoittuminen ihanassa 200 vuotta vanhassa rivitalossa, Englannin etelärannikon jylhän Jyrassic Coastin henkeäsalpaavista maisemista nauttimista, maaseudun pikkukyliin tutustumista sekä vajaa vuorokausi Lontoon nähtävyyksien ihastelua. Harvoin tulee tehtyä ja nähtyä näin paljon lyhyessä ajassa, mutta nyt vaan piti ottaa kaikki ilo irti siitä ajasta, jonka saimme viettää matkaseuralaistemme kanssa.

Tämän jälkeen hengasimme vielä Markun kanssa pari päivää Lontoon hulinassa. Kävimme musikaalissa ja Madame Tussaudsin vahakabinetissa ja tuli sitä shoppailtuakin. Toisin sanoen vaikka alkumatkan telttailut vähän tasapainottavat matkabudjettia, niin aika hyvin tuli tällä reissulla kyllä päästyä rahoista eroon, ha ha. Mutta toisaalta matkustelu ja elämykset ovat asioita, joihin meidän mielestä kannattaa tuhlata :)

Eilen kun saavuimme kotiin, oli kuitenkin vähän sellainen fiilis, että tarvitsemme lomaa tästä kaikesta lomailusta. Vaikka lähtokohtaisesti emme tykkää matkoilla liikaa suunnitella menojamme tai tehdä mitään tiukkoja aikatauluja, niin sitten kun siellä ulkomailla on, siitä ajasta haluaa tietysti ottaa kaiken mahdollisen irti. Toisaalta olemme myös sellaisia kotihiiriä, jotka rakastavat sitä ihan tavallista kotiarkea, ja juuri sitä tuolla lomalla alkoi tulla ikävä.

Ja itse asiassa juuri sehän on yksi matkustelun parhaita antimia, nimittäin että alkaa kaipaamaan kotiin ja muistaa taas entistä kirkkaammin, miten paljon sitä tykkääkään niistä oman elämän ihan ”tavallisista” pikku jutuista.

Odotan niin innolla huomista hääkuvauskeikkaa (aivan ihana pari!), sunnuntain pienempää kuvauskeikkaa ja ensi viikon kuvaedittiä ja koneen ääressä työskentelyä sekä datausmaratoniani tauottavia treenejä, saunomista ja leffailtoja oman maailman parhaan sängyn uumeniin hautautuen.

Ihanaa viikonloppua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*