Luukku #20 – hii-o-hoi/etuvaaka & etureisikyykky renkaiden avulla

Luukku #20 tarjoaa kunnon extreme-leuanvetoa sitä kaipaaville!

Tänään voi kokeilla hii-o-hoi -liikettä, jossa ikään kuin heilutaan leuanvedon ylävaiheen ja etuvaaka-liikkeen välillä. Videosta näet tarkemmin, miten.

Lisäksi, jos keskivartalosta löytyy tarpeeksi rautaista voimaa, niin voi tehdä etuvaakoja eli front levereitä – ne haastavat selän lisäksi etenkin vatsalihaksia.

Jotta saataisiin leuanveto mukaan, niin koitappa vielä vetää etuvaaka-asennossa leukoja!

Älä tänäänkään unohda innostuksissasi kuitenkaan alkulämmittelyä (katso luukku #2) ennen jumppaamista.

Tässä toinen video, josta voi tsekata mallia hii-o-hoihin ja etuvaakaan:


Hii-o-hoita ja etuvaakaa voi molempia toki treenata siten, että joku avustaa selästä/pepusta niiden tekoa. Lisäksi tänään voi tehdä kehonpainosoutua, joka on myös hyvä selkäliike ja jota voi varioida itselle sopivan raskaaksi. Kehonpainosoutu esiteltiin luukussa #13, kurkkaa se sieltä.

Koska tänään on joulukuun 20. päivä, niin sen kunniaksi voi myös yrittää repäistä 20 leuanvetoa yhteen putkeen. Tyyli on vapaa! Onnistuuko?

Tässä minun, Millan suoritus, joka on vedetty Suomen Leuanveto ry:n kisasäännöillä ja lisäksi rekkitangolla, joka vähän joustaa ja siten ehkä helpottaa leuanvetoa. Mukavasti on käsivarret tulessa tällasen vedon jälkeen…

Ja koska joulu on jo ihan ovella, niin nyt viimeistään taitaa olla aika hankkia joulukuusi, vai mitä?

Pysyy se kirves ainakin tämän tyttötontun kädessä (vaikka pelottavalta ehkä näyttääkin) eli eikun kuusen hakuun vaan!

Rengasjumppakalenteri – etureisikyykky

Etureisikyykky puree nimensä mukaisesti etenkin etureisiin. Tässä Markun ohjeet liikkeeseen:

”Pidä polvi-lantio-hartiat -linja suorana koko liikkeen ajan. Polvia koukistamalla kosketa polvilla mahdollisimman kevyesti maahan ja palauta seisontaan. Kiinnitä huomiota siihen, ettei lantio taitu. Ota renkaasta tukea sen verran kuin on tarvetta.”

Ihanaa sunnuntaita ja treenien, liiikunnan sekä jouluaskareiden parissa hääräämistä kaikille! Muistathan tulla myös tervehtimään meitä Teurastamon joulumarkkinoille klo 10-16 välillä… Lue lisää täältä: Rengasjumppavinkkejä & terveisiä Teurastamon joulumarkkinoilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*