Markun kurssit 7.10. Lahden EBN Areenalla

Jess, Markun seuraavat kaikille avoimet kurssit ovat varmistuneet, ja ne pidetään sunnuntaina 7.10. Lahden EBN Areenalla. Tarjolla on kolme kurssia – uutuutena olkapäähuoltokurssi, jolla Markku tarjoaa sitä kuuminta osaamistaan olkapääasioissa!

klo 10-12.30 rengasvoimakurssi I

– Kehitä yläkropan voimaa ja koko vartalon kehonhallintaa hauskalla rengasjumpalla! Kurssilla opetellaan perustekniikoista lähtien käyttämään renkaita voimaharjoittelun välineenä. Liikkeinä ovat mm. erilaiset punnerrusliikkeiden variaatiot, vetävät liikkeet sekä nojassa ja riipunnassa suoritettavia liikkeitä, kuten kulmanoja ja leuanvedon variaatiot. Lopuksi käydään läpi ylävartalon lihasten venyttely renkaiden avulla. Kurssilla keskitytään oikeaan suoritustekniikkaan ja liikkeitä on mahdollista skaalata sopiviksi lähtötasosta riippumatta. Kurssi sopii kaikille vaikkei olisi lainkaan aiempaa kokemusta renkailla harjoittelusta.
– hinta 49 €
ilmoittautumislinkki

klo 12.45-15.15 olkapäähuoltokurssi

– Älä anna olkapään olla heikoin lenkkisi! Olkapää on kropan monimutkaisin nivel, ja olkapäävaivat ovat valitettavan yleisiä. Kurssilla opetellaan vahvistamaan olkaniveltä tukevia lihaksia sekä lisäämään olkanivelen ja hartiarenkaan liikkuvuutta ja hallintaa erilaisin venytyksin ja harjoittein. Opit tunnistamaan omien olkapäidesi mahdollisia puolieroja ja heikkouksia ja korjaamaan niitä. Kurssin harjoitteet ovat myös erinomaisia oheisliikkeitä käsilläseisonnan harjoitteluun.
– hinta 49 €
ilmoittautumislinkki

klo 15.30-18 Dream Rings/muscle up -kurssi

– Opi uusia temppuja hauskalla tavalla ja pääse kokeilemaan, miltä tuntuu tehdä muscle up tai ristiriipunta! Kurssilla opetellaan harjoittelemaan vaativia rengasvoimaliikkeitä, kuten etu- ja takavaakaa sekä ristiriipuntaa, kehonpainon puolittavien Dream Ringsien avulla. Lisäksi käydään läpi näiden vaativien liikkeiden tukiliikkeitä ja progressioita, sekä käydään läpi palomiespunnerruksen eli muscle up:in, harjoittelu ja eri suoritustekniikat.
– hinta 49 €
ilmoittautumislinkki

Ohjaajasta

Markku Vahtila on 9-kertainen Suomen mestari renkailla, urheiluhieroja ja 4. vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Telinevoimistelusta Markulla on takanaan jo 22 vuoden kokemus ja useita EM- ja MM-kilpailuja. Valitettavasti hänelle on kertynyt huippu-urheilu-uransa myötä vahvaa osaamista myös urheiluvammoista ja leikkauksista kuntoutumisesta – ja ennen kaikkea urheiluvammojen ennaltaehkäisystä.

Tervetuloa mukaan oppimaan uutta ja voimistumaan hauskalla tavalla mestarin opissa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*