Mekkomaanantai: Me in Paris

Joo, nyt ei ole maanantai. Ja ei, me ei olla enää Pariisissa, vaan ”kärsin” kotona projektin parissa, jonka nimesin tänään ”perkeleen projektiksi”… Jotta saisin sen hoidettua pois alta, niin päätin ryhtyä harrastamaan itselahjontaa: vasta, kun homma etenee X määrän verran, niin sallin itseni kirjoitella blogia tai käsitellä höpsöjä fotoja.

Jos pitäisi yhteen kuvaan kiteyttää, mitä teimme Pariisissa, niin se on tämä:

Tylliunelma, uudet (maailman mukavimmat!) korkkarit ja höpsöttelyä Pariisin jokaisessa ikonisimmassa paikassa.

Ja kyllä, sain sen viikon aikana aika monta päätä kääntymään ja hymyjä ihmisten huulille. Pettymyksekseni jouduin kyllä toteamaan, että vaikka Pariisi kuinka olisi muotimaailman keskus, niin tavalliset ihmiset siellä kaduilla pukeutuivat (ja käytäytyivät) kyllä ihan yhtä tylsästi kuin missä tahansa muuallakin.

Keskimäärin olin se ainut höpsö katukuvassa. Ha!

Tyllihameen olen tilannut TopVintage-verkkokaupasta, korkkarit ostin Footlight-tanssikaupasta. Miksen ole ennen keksinyt ostaa korkkareita tanssiliikkeistä – kun oivalsin sen muutama viikko sitten, niin ostin heti kahdet plus yhdet nilkkurit ja teetätin kaikkiin suutarilla säänkestävät pohjat. Niissä kelpasi sipsutella tuhansia askeleita pitkin Pariisin (mukulakivi)katuja ilman hiertymän hiertymää!

Ihanaa viikkoa, tyypit, ja tsemppiä omiin projekteihinne. Muistakaa höpsötellä välillä, ettei homma mene liian vakavaksi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*