Method Makia

Voima-Vahtila on aloittanut yhteistyön Method Makian kanssa syksyllä 2015!

Method Makia on henkilökohtainen harjoituspalvelu kehon voiman ja liikkuvuuden parantamiseen. Harjoitusohjelmat on suunniteltu siten, että ne pystyy tekemään myös kotona ilman suuria välinehankintoja.

Method Makia harjoittelu luo nopeasti vahvan voimatason koko kehoon. Kehon suorituskykyä tuetaan parantamalla vartalon liikkuvuutta ja koordinaatiota. Method Makian mukautuva harjoitusohjelma seuraa jatkuvasti rasitustasoa ja keventää tai kiristää ohjelman nousujohteista progressiota tarpeesi mukaan.

Markku toimii muun muassa Method Makian voimaohjelmien sekä harjoittelutekniikoiden asiantuntijana sekä Method Makia -kurssien vetäjänä. Lisätietoa Voima-Vahtilan ja Method Makian yhteistyöstä on luvassa tässä loppuvuoden 2015 aikana sekä vuoden 2016 alussa.

Tuore toistoleuanvedon SM-hopeamitalisti Milla aikoo seuraavaksi ruveta testaamaan Method Makiaa sekä kirjoittamaan tämän uuden ”ihmiskokeen” pohjalta treeniblogia. Mutta myös tästä lisää infoa hiukan myöhemmin!

Pääset tutustumaan Method Makiaan seuraavien linkkien kautta:

METHOD MAKIA – OHJATTU POLKU KEHOSI VOIMAAN JA LIIKKUVUUTEEN

METHOD MAKIA – PAINONHALLINTA JA HENKINEN VALMENNUS

Käyttämällä Method Makiaa tuet myös samalla meidän eli Voima-Vahtilan toimintaa :) Me vahvistamme myös, että kyseessä on luotettava palvelu, jonka takana seisoo hieno liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunut porukka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*