Seuraavat kaksi viikkoa me ollaan ihan kuin…

…Tarzan & Jane! = LOMALLA

Vaellellaan tropiikissa, kiipeillään puihin ja kukkuloille, pulikoidaan turkoosissa vedessä ja ”hengaillaan” biitseillä, nimittäin voimistelurenkaissa roikkuen, jumpaten ja leukoja vedellen. Niin ja läträtään desikaupalla aurinkorasvaa ja kuorrutetaan itsemme rasva-hiki-suola-hiekka-kerroksella joka päivä!

Kahteen viikkoon meistä ei myöskään kuulu somessa niin paljon saatikka täällä nettisivuillamme, koska aiomme ihan oikeasti lomailla ja vähän irtautua kaikesta älyllisestä (muttei tietenkään mistään älyttömästä!). Ja kohteemme onn tällä kertaa Thaimaa, missä emme ole vielä koskaan käyneet, ja siellä Krabi. Yritämme vältellä taas kaikkein pahimpia turistikohteita ja ruuhkaisimpia biitsejä ja seikkailla viidakossa ja tyhjillä rannoilla… Ja napsia upeaakin upeampia fotoja, joista tekin pääsette nauttimaan sitten, kun palaamme :)

Pyrin kyllä lomailumme ohessa lukemaan sähköpostia (milla(at)voimavahtila.fi) vähintään muutaman päivän välein ja vastailemaan kurssitiedusteluihin, voimistelurengas- ja Dream Rings -tilauksiin sekä kuvauspyyntöihin yms. tärkeään. Kiireellisissä asioissa laittele vaikka tekstiviestiä +358 40 577 4455.

Jos tarvitset kiireesti jotain Voimaputiikistamme, niin helpoiten se onnistuu poissaolomme aikana siten, että käyt noutamassa tuotteita vanhemmiltani, jotka asuvat niin ikään itäisessä Helsingissä. Mutta joka tapauksessa ole ensin yhteydessä maililla tai puhelimitse, niin sovitaan sitten noudosta :)

Seuraavat kurssimme muuten pidetään sunnuntaina 8.1. – kurkkaa lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet kurssisivultamme. Ja muistahan seurata meitä somessa:
Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila Facebookissa
Voima-Vahtila Facebookissa
Voima-Vahtila Youtubessa
Voima-Vahtila Instagramissa

Ihania talvikelejä ja tunnelmallisia iltoja teille, ja nähdään ja kuullaan taas viimeistään kuun viimeisenä päivänä!

-rengasmies & voimavaimo a.k.a. Tarzan & Jane –

Ps. Ja jos on tylsää, niin lue blogiarkistoamme, esim:
Mekkomaanantai V – tuulahdus 50-luvun New Yorkista (ja Hoochie Mamasta)
Mitä se huippu-urheilu oikeasti on?
Ei kissa kiitoksella elä & mitä rikkaus on

Ihanaa viikkoa & aurinkoa toivottavasti teillekin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*