Simba & our Thursday

Torstaipäivääni mahtui muun muassa pohjaksi 2,5 tunnin yöunet (käsittelin yömyöhään valokuvia, mitäs muutakaan), 6 tuntia Photoshop-kursseilla istumista, yli 40 kilometriä Jopolla pitkin kaupunkia huristelua (kaksi kertaa kotoa keskustaan ja takaisin) ja siitä osa tuli huristeltua vesisateessa… Illalla kävin saunassa ja jatkoin rästissä olevien työkeikkakuvien käsittelyä skumpan voimalla, mitenkäs muutenkaan.

Vaikka silmät olivat jo ennen puolta yötä ihan ristissä, niin pitihän sitä vielä päästä vähän testailemaan tänään kursseilla opittuja uusia pieniä kuvankäsittelykikkoja. Olin siis Rajala Pro Shopin koulutuksessa, jonka veti valokuvaaja Antti Karppinen. Oli ihan huippu inspiroiva ja mielenkiintoinen kurssi, enkä malta odottaa, että ehdin ajan kanssa testailla oppimiani juttuja enemmän! Tänään nopsaa vähän kokeilin jotain, ja koekuvana toimi kuukausi-pari sitten Simbasta ottamani potretti:

Mitäs tykkäät?

Tällaista on luvassa jatkossa lisää ja paljonkin! Mutta ensin täytynee vähän nukkua ja hoitaa työjutut pois alta…

Niin ja Markku kisasi torstaina Kroatian Osijekin maailmancupissa. Renkailla kohtalona oli se kaikkein raivostuttavin: karsinnan 9. sija, kun siis 8 parasta pääsee finaaliin. Voihan hepuli!

Mutta voivottelut on jo voivoteltu ja entistä vahvempina taas mennään eteenpäin. Huomenna tai viikonloppuna lisää näistä Markunkin kuulumisista, ja kandee toki seurailla meitä facessa ja Instassa, niin pysyt paremmin kärryillä touhuistamme. Tai en nyt tiedä, miten kärryillä, ja facebookissahan meillä on vieläpä kaksi tiliä, jotta olisi mahdollisimman sekavaa! Voima-Vahtilan sivu ja Markun urheilijasivu.

Nyt unta palloon ja huomenna nenä kiinni taas läppärin ruutuun :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*