Tank POWER

Rakastan kaikkea kaunista, kuten kukkia ja kellohameita, ja lempparikuvausaiheekseni on vakaasti kehkeytymässä hääkuvaus, mutta oli se vaan siistiä päästä juhannuksena kuvaamaan näitäkin livenä, nimittäin TANKKEJA. Siis panssarivaunuja.

Oltiin Markun kanssa siellä panssarivaunufestareilla, joista teinkin jo viime kuussa yhden postauksen (Tank Fest 2016: panssarivaunufestareilla, part I). En ymmärrä noista tankeista juuri mitään, korkeintaan toiset on vähän isompia ja toiset vähän pienempiä ja toisilla on isompi piippu kuin toisilla – ja ne on eri värisiä! Mutta on sillä värillä sentään vähän enemmän merkitystä kuin vaikkapa autoissa, sillä hiekanväriset tankkiyksilöt on tarkoitettu aavikkotaisteluun kun taas valkoiset talvimaisemaan ja erilaiset vihreät metsäiseen maastoon :D

Jos tankeista haluaa kuulla jotain vähän tähdellisempää, niin täytyy kysyä Markulta. Olenkin yrittänyt houkutella häntä kirjoittamaan jonkun tankkipostauksen, mutta saas nähdä, saanko miestä patistettua siihen…

Tässä on nyt kokoelma viimeisen päälle hiottuja tankkifotoja, jotka itse asiassa myös lähetin mukaan yhteen kuvakilpailuun. Saa nähdä, miten ne pärjäävät.

Kilpailun aiheena oli ”power”.

Mitäs tykkäät?

Seuraavaksi lupaan tehdä postausta jostain vähän ruusuisemmastakin… Lähiaikoina on luvassa blogia ja kuvia ainakin seuraavista aiheista: hääkuvaus, pin up, kynsienhoito, mökkeily, ralliautoilu, yrityskurssit sekä street workout.

Niitä odotellessa… käy muun muassa tsekkaamassa täältä, miten Markun rengasalastulon harjoittelu etenee.

Tsekkaa myös valokuvaukseen liittyen postaus Kuvaatko raakana (RAW) ja osaatko itse ”kypsentää” kuvasi + vinkkejä RAW-kuvien käsittelyyn

Pus!

-Milla

Ps. Tiesitkö, että järjestämme liikuntakursseja, kuten rengasvoima- ja kehonpainoharjoittelukursseja – kurkkaa lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan täällä. Tarjoamme myös kursseja ryhmille ja yrityksille (tiedustelut: milla(at)voimavahtila.fi)

Voimaputiikistamme voit ostaa mm. puisia suomalaisia voimistelurenkaita sekä Dream Ringsejä. Treenivinkkisivultamme taas voit poimia vinkkejä ja inspiraatiota liikkumiseen!

Niin ja muistahan seurata meitä facessa ja Instagramissa :)

t. Milla & Markku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*