Valokuvausta tositarkoituksella – Voimafoto

On suuren askeleen aika.

Olen tehnyt tätä koko aikuisikäni, siis yli seitsemän vuotta. En tosiaankaan lähtenyt liikkeelle siitä kaikkein helpoimmasta mahdollisesta ja lisäksi olen haastanut itseäni ja kehittynyt koko ajan harppauksittain – kuten teen edelleenkin.

Rakastan tätä. Se on niin intohimoni kuin työni. Otan sen tosissani, mutta teen silti työtäni aina pilke silmäkulmassa, koska sillä kombinaatiolla syntyy paras lopputulos.

Vaikka näen konkreettisesti oman kehitykseni ja työni tuloksen, silti olen usein sortunut sokaistumaan omalle tekemiselleni. Ja en tosiaankaan niin päin, että luulisin itsestäni liikoja.

Ei, vaan olen piiloutunut tekeleineni jonnekin varjoihin.

Nyt on aika astua ulos ja loikata säihkyen päivänvaloon, koska varjoissa hengailussa ei ole mitään järkeä.

En ole paras, enkä edes usko, että tässä hommassa kukaan voi olla paras.

Mutta olen parempi kuin moni muu. Olen ainutlaatuinen. Teen varmaa, luotettavaa ja laadukasta jälkeä. Olen ammattitaitoinen. En kuitenkaan vain teknisesti, vaan myös taiteellisesti.

En tee tätä rahanhimosta (siinä tapauksessa olisin lopettanut koko touhun jo ennen alkujaan), mutta haluan voida osoittaa itselleni, että pystyn kuitenkin elättämään itseni tällä ja samalla näyttämään, että itselleen voi rakentaa uran tekemällä sitä, mitä eniten rakastaa ja missä itsellä on eniten lahjoja ja potentiaalia. Vaikka se ei olisikaan se helpoin mahdollinen tie.

Elokuun alussa avasin vihdoinkin oman valokuvaussivustoni. Sieltä löytyy jo useita näytekuvagallerioita, ja päivitän ja täydennän sivustoa jatkuvasti. Se ei ole vielä läheskään valmis, ja useat gallerioista kaipaavat vielä kipeästi lisäyksiä, mutta nyt on kuitenkin aika julistaa, että sivusto alkaa olla TARPEEKSI valmis.

Uusien nettisivujeni myötä olen saanut jo paljon kuvauskeikkaa ja esimerkiksi useita hääkuvauksia niin tälle syksylle kuin ensi kesälle. Olen superkiitollinen kaikille, jotka ovat varanneet minut kuvaajaksi tai ihan vaan käyneet kurkkaamassa kuvaussivujani tai tykänneet kuvistani somessa. Toivon, että jatkatte samaan malliin, ja siten tuette minua ja pieniyritystoimintaani.

Valokuvissa on voimaa. Niiden avulla pystyy välittämään informaatiota, herättämään tunteita, koskettamaan, ärsyttämään, ilahduttamaan, raivostuttamaan.

Itse toivon, että voin kuvieni kautta tuottaa noita kaikkia, mutta etenkin välittämään iloa, kauneutta – ja elämää.

Tervetuloa seuraamaan matkaani <3

Ja olit sitten valokuvaajaa vailla tai et, niin käy kurkkaamassa uusia sivujani. Parannusehdotuksia ja -blogiaihetoiveita otetaan myös vastaan :)

Ja mikäli olet valokuvaajaa vailla tai tiedät jonkun, joka on, ole yhteydessä tai vinkkaa ihmeessä minusta eteenpäin! Teen kuvauksia ihan laidasta laitaan, mutta muun muassa hää-, henkilö-, perhe-, liikunta-, urheilu-, lemmikki-, juhla-, valmistujais-, tapahtuma- ja yrityskuvauksia.

Kuvaussivustoltani löydät lisätietoa sekä portfolioni, jota pyrin täydentämään jatkuvasti arkistojeni kätköissä piileskelevillä kuvilla sekä täysin uusilla otoksilla.

Tutustu: www.voimafoto.fi

Löydät Voimafoton myös facebookista täältä, ja Instagramissa kuviani voi seurata Voima-Vahtilan tilillä @voimavahtila.

Kuvausterkuin <3

-Milla

Vielä hieman fotoja tähän loppuun:

milla_julia_simba_uusi_2_pyo_kuvaus_anna_aaltonen_foto_milla_vahtila_4_pwww.voimafoto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*