Yhtä urheilun juhlaa & festivaalia koko kesä…

Hengissä ollaan, ja takana on kolmen viikon intensiivinenn putki kahdessa kansainvälisessä urheilutapahtumassa.

Ensin olimme Markun kanssa kaksi viikkoa Etelä-Koreassa Gwangjun Universiadeissa eli opiskelijoiden olympialaisissa. Ne olivat niin tiedottajan kuin urheilijan näkökulmasta huikea ja ikimuistoinen tapahtuma! Siitä lisää myöhemmin, ja paljon kuviakin on luvassa :)

Etelä-Koreasta suuntasimme suoraan koti-Helsinkimme Gymnastradaan – minä kirjaimellisesti kiisin lentokentältä suorinta tietä Messukeskuksen kautta Olympiastadionille valokuvaamaan tapahtuman avajaisia. Siinä missä Universiadeissa olin kokemassa ja ikuistamassa yhtä urheilukilpailuiden ketjua kaksi viikkoa, niin Gymnaestradan voimistelufestarit kestivät ”vain” viikon – mutta joka päivä olin kuvaushommissa aamusta iltaan.

Markun kisakausi sai päätöksensä Gwangjussa, mutta rengasmies piipahti vielä Gymnaestradassa esiintymässä – muun ajan hän pyöri seurananani mukana kuvaushommissa.

Nyt koko kolmen viikon urakan jälkeen on mahtava, mutta toki vähän nuutunutkin fiilis… Kovalevyllä odottaa armeijallinen valokuvia, joihin pitäisi seuraavaksi käydä käsiksi, ja kunhan saan ne edes jotenkin ensin komennukseeni, niin laittelen niitä myös tänne näytille.

Tässä muutama maistiainen siitä juhlasta ja festarimeiningistä, jota meidän elämämme on ollut viimeiset kolme viikkoa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*