ARVONTA – voita liput Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaan!

EDIT: Arvonta on nyt suoritettu! Onni suosi Susannaa (ja Instassa Aleksiinaa) – onnea.

Kiitos kaikille osallistujille ja kaikille hyvistä ja ajatuksia herättävistä kommenteista. Toivottavasti nähdään teidät muutkin viikonloppuna!

ARVONTA – voita liput 2kpl Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaan ensi viikonlopuksi!

Tämä arvonta on käynnissä Facebook-sivullamme ja Instagramissamme, mutta jos et ole kummassakaan noista somekanavasta, voit osallistua arvontaan myös täällä blogissamme seuraavasti:

Kommentoi alle kolme mielestäsi kodin paloturvallisuuden kannalta tärkeää tai oleellista asiaa. 🏡 🔥🔥🔥

Me tiedämme, että varautuipa tulipaloon kuinka hyvin tahansa ja tekisi kaiken kuinka tip top paloturvallisuuden osalta, silti voi käydä huono tuuri ja oma talo voi palaa.

SILLOINKIN on kuitenkin erittäin tärkeää, että tietää, mitä tehdä pahimman tapahtuessa ja että on tehnyt omalta osaltaan kaikkensa sen eteen, ettei niin olisi tapahtunut.

Pelko on turhaa. Meidän talo paloi, mutta me ei silti pelätä tulta tai sitä, että niin kävisi toiste. Kaikki ei valitettavasti ole omissa käsissä ja se täytyy hyväksyä – mutta paljon voi vaikuttaa itse ja tehdä parhaansa.
Me haluamme omalta osaltamme edistää kotien paloturvallisuutta. Kokoamme kommenttien vinkit yhteen ja jaamme ne myöhemmin yhdessä omien paloturvallisuusvinkkiemme kanssa.

Jaossa on kaksi lippua niin Facebookissa kuin Instagramissa kaikkien kommentoineiden kesken (tänne blogiin tulleet kommentit huomioidaan noiden molempien somekanavien arvonnoissa). Kommentointiaikaa on torstaihin klo 18 asti ja suoritamme arvonnan torstai-illan aikana. Ilmoitamme voittajien etunimet somekanavissamme ja olemme yhteydessä voittajiin yksityisviestein. Jos kommentoit tähän blogipostaukseen, muista ilmoittaa oikea toimiva sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoamme varten.

Lisätietoa Loviisan Wanhat Talot -tapahtumasta.

Halutessasi voit myös jakaa postauksen ja siten levittää sanomaamme ja tätä tärkeää aihetta 🏡 🔥 🖤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*