Tulitanssiesitys palaneen talomme paikalla ensi la & su

Tulitanssiesitys meidän palaneen talon paikalla ensi viikonloppuna!
Virvatulet-tulitanssiryhmä esiintyy ensi lauantaina & sunnuntaina meidän tontilla Loviisan Malmgårdissa klo 16 🔥

Luvassa on eeppinen ja näyttävä esitys, joka samalla toimii hyvästinä palaneelle talollemme – ja uutena alkuna. Esitys tapahtuu viime marraskuussa tulipalossa tuhoutuneen talomme paikalla – ja toisaalta paikalla, johon nousee ”uusi” vanha talomme ja sen mieletön savutupa.

Reilu vuosi sitten ostamamme talo oli suuri unelmamme, ja palavasta talosta herääminen ja koko talon tuhoutuminen oli iso shokki. Me kuitenkin ”nousimme nopeasti tuhkasta” ja aloimme rakentaa unelmaamme uudestaan, entistä isommin.

Tuli on aina ollut meille tärkeä ja rakas elementti ja tapahtuneen myötä meidän suhde siihen on entistä syvempi. Rakastamme yhä tulta ja sen antamaa lämpöä ja turvaa, vaikka olemmekin kokeneet myös sen tuhovoiman. Tulipalo ja tarina talostamme tulee kulkemaan aina mukanamme ja olemaan osa meitä.

Tervetuloa jakamaan viikonloppuna tämä tärkeä niin tulelle, unelmille kuin vanhoille taloille pyhitetty hetki kanssamme ja ihastelemaan Virvatulet-ryhmän taidonnäytettä.

Olemme talokohteena Loviisan Wanhat Talot -tapahtumassa – lisätietoa, lippuinfo, muut talokohteet yms. tietoa tapahtumasta löydät täältä: https://loviisanwanhattalot.fi/

Meidän kohteen osoite on Malmgård 75, 07720 Loviisa ja olet tervetullut kylään klo 10-17 välillä 😊

Kuvissa meidän palava talomme, me talomme raunioilla viime keväänä – ja me tanssahtelemassa tulevan talomme perustuksilla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*