Gymnastics skills -workshop

Haluatko oppia seisomaan käsilläsi kuin telinevoimistelija? Tai haaveiletko muscle upista?

Gymnastics skills -workshopissa opit hallitsemaan ja käyttämään koko vartaloasi tehokkaammin erilaisissa liikkeissä ja opit parhaat oheisharjoitteet ja progressiot käsilläseisonnan, käsilläkävelyn, HSPU:n (hand stand push up) ja muscle upien (renkailla ja tangolla) harjoitteluun.

Kurssi on suunniteltu crossfittaajille sekä kehonpainoharjoittelusta ja kehonhallinnasta kiinnostuneille ja se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille treenaajille, koska kaikki harjoitteet voi skaalata oman tason mukaisiksi!

Muscle upin (MU) harjoittelussa kurssilla käytetään myös kehonpainon puolittavia Dream Ringsejä, joilla jokainen pystyy harjoittelemaan rengas-MU:ta strictinä.

Kurssilla myös vahvistetaan olkapään kiertäjäkalvosimen lihaksia sekä lapaluuta kontrolloivia lihaksia. Sen myötä voit ennaltaehkäistä ja/tai hoitaa mahdollisia rasituksesta aiheutuvia olkapäävaivoja.

Kurssin lopuksi käydään läpi hartiaseudun liikkuvuutta lisääviä harjoitteita. Hartiaseudun liikkuvuus on monilla haasteena ja esteenä alussa mainittujen taitojen oppimiselle.

Opit tämän kaiken kurssilla:

  • Miten vahvistaa olkapään kiertäjäkalvosimen lihaksia ja lapakontrollia
  • Koko vartalon hyödyntäminen optimaalisesti kehonpainoliikkeissä
  • Käsilläseisonnan harjoittelu
  • Käsilläkävelyn harjoittelu
  • HSPU:n harjoittelu
  • MU renkailla sekä tangolla tehtynä
  • Parhaat hartiaseudun venytykset sekä mobilisointitekniikat

Kurssin jälkeen saat sähköpostiisi kurssimateriaalin, jossa on käyty läpi kaikki kurssin liikkeet sekä niiden tärkeimmät pääpointit. Ohjeiden avulla osaat suorittaa liikkeet oikein myös omissa treeneissäsi.

Kurssin kesto on 5 tuntia ja hinta 100 € (sis. 10 % alv:n). Seuraavat mahdolliset kaikille avoimet kurssivierailut voit tarkistaa kurssikalenteristamme tai tiedustella kurssivierailua teidän salille laittamalla mailia milla(at)voimavahtila.fi tai puhelimitse +358 40 577 4455.

Kurssin ohjaajana toimii maajoukkuevoimistelija Markku Vahtila, jolla on takanaan yli 23 vuoden ura telinevoimistelussa, päätelineenään renkaat. Renkailla Markulla on mm. yhdeksän SM-kultaa, kolme PM- & PEM-kultaa sekä hopea ja pronssi maailmancupeista. Koulutukseltaan Markku on urheiluhieroja ja hän valmistuu 2020 fysioterapeutiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*