Haluatko voimistelijan voimat ja kropan?

Aloitimme viime syksynä yhteistyön Method Makian kanssa. Tämän treenipalvelun idea on aivan loistava ja sen takana on huippuporukka, jonka kanssa on kiva tehdä yhteistyötä ja tukea osaltaan heidän juttuaan. Lisäksi suomalaisuus ja kotimainen pienyrittäjyys ovat ymmärrettävästi lähellä sydäntämme, kuten myös juuri Method Makian tyylinen treenaaminen – nimittäin kehonpainoharjoittelu.

Method Makia on nettitreenipalvelu, jossa tavoitteena on yhdistää voiman, taidon ja liikkuvuuden kehittäminen mielekkäällä ja intensiivisellä tavalla ja siten, että treenaaminen onnistuu liki missä vain ja jopa ilman minkäänlaista treenivälineistöä.

Kyseinen palvelu räätälöi sinulle oman tasosi ja toiveidesi mukaan harjoitusohjelman, jossa tähtäimenä on erilaisia tavoiteliikkeitä. Homma perustuu siis muun muassa kehonpaino- ja voimaharjoitteluun – ja pohjimmiltaan siis pitkälti telinevoimisteluun, sillä sieltähän monet tällä hetkellä trendikkäät kehonpainotreeni- ja calisthenics-liikkeet on napattu :)

Markkuun voi törmätä Method Makian ohjevideoilla, etenkin niissä eri liikeprogressioketjujen loppupäiden haastavimmissa liikkeissä, kuten vaikkapa tällä ristiriipuntavideolla:

Tässä on muutamia Method Makian kehittäjien perusteluja sille, miksi sinun kannattaisi aloittaa Method Makia -harjoittelu:

  • Saat lihaksikkaan ja urheilullisen ulkonäön
  • Erittäin tehokasta harjoittelua omalla kehonpainolla
  • Liikkeet alkavat nykytasoltasi ja kehittyessäsi saat aina haastavampia liikkeitä tilalle
  • Mahdolliset olkapää- ja selkäkivut helpottavat tai häviävät nopeasti
  • Et tarvitse mitään treenivälineitä ja voit treenata kotona, salilla tai missä vain
  • Henkilökohtaiset harjoitukset kulkevat aina mukanasi mobiililaitteissa

Lue lisää Method Makiasta täältä.*

Me seisomme Markun kanssa näiden ajatusten takana ja suosittelemme palvelua täysillä.

Saat Method Makian aloitusmaksulla kaksi treeniohjelmaa, joista toisen tekemiseen et tarvitse yhtään minkäänlaisia välineitä. Palvelussa ei ole mitään kuukausi tai vuosimaksuja. Nyt pystyt vieläpä hyödyntämään seuraavan edun:

Nyt saat kesätarjouksena kaksi eri treeniohjelmaa puoleen hintaan eli -50%.*

Method Makian avulla voimaharjoittelet tehokkaammin kuin koskaan, kehität koordinaatiotasi ja parannat liikkuvuuttasi mieluisalla ja tehokkaalla tavalla milloin ja missä vain.

Et ehkä pääse ihan samoihin tuloksiin ja samaan kuosiin kuin Markku, mutta se tuskin on tavoitteesikaan, sillä itseään ei kannata suoraan verrata huippu-urheilijaan/maajoukkuetelinevoimistelijaan. Huippu-urheilu kun on äärimmäisyyksiin menemistä eikä tosiaankaan terveellistä, ja veikkaisimme, että monen harrastuksekseen liikkujan päätavoitteena on kuitenkin ennen kaikkea edistää liikunnan ja treenaamisen kautta omaa hyvinvointia, vai mitä?

Method Makian avulla saat ikään kuin poimittua kermat kakun päältä eli pääset nappaamaan ammattiurheilijankin allekirjoittamia oppeja. Näin saat kasvatettua voimaasi, liikkuvuuttasi ja kehitettyä koko kroppaasi ja siten myös omaa terveyttäsi, kuntoasi ja toimintakykyäsi :)

Olet toki myös tervetullut meidän omille kursseillemme, joilla pääset sitten ihan Markun henkilökohtaiseen ohjaukseen. Meidän kursseillamme opetellaan myös monia Method Makiankin sisältämiä tavoiteliikkeitä. Lisäksi voi olla, että jossain vaiheessa taas järjestetään varsinaisia Method Makia -kursseja, joilla Markku niin ikään toimii ohjaajana yhdessä Method Makian kehittäjätiimin kanssa.

Ja loppun vielä pakko mainita, että tsekatkaahan miehet myös Method Makian Äijädieetti*. Se on erityisesti miehille suunnattu painonpudotusmenetelmä, jota noudattaessa ei kuitenkaan tarvitse laskeskella mitään saamarin kaloreita – tai nähdä nälkää! Eihän sitä nälissään edes jaksa treenata ;)

Vahvaa viikonloppua kaikille!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ps. Luehan myös seuraavat artikkelimme:

Mitä yhteistä on voimistelijalla ja F1-kuskilla? (pohdintaa telinevoimistelijoiden kisavalmistautumisesta)

Olkapäämobility pro tips – erikoisvinkkejä olkapään venyttelyyn

Pps. Tiesitkö, että järjestämme liikuntakursseja, kuten rengasvoima- ja kehonpainoharjoittelukursseja – kurkkaa lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan täällä. Tarjoamme myös kursseja ryhmille ja yrityksille (tiedustelut: milla(at)voimavahtila.fi)

Voimaputiikistamme voit ostaa mm. puisia suomalaisia voimistelurenkaita sekä Dream Ringsejä. Treenivinkkisivultamme taas voit poimia vinkkejä ja inspiraatiota liikkumiseen!

t. Milla & Markku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*