”It´s always the f****** dismount”

”Yeah, it´s always the f****** dismount.”

Näin totesi renkaiden EM-karsinnassa kovimmat pisteet voimistellut kreikkalainen Eleftherios Petrounias, kun Markku jutteli hänen kanssaan viime torstaina.

Rengasmiehen EM-koitos kaatui taas tälläkin kertaa siihen kirottuun alastuloon, kaksoisvolttiin kerien kahdella kierteellä.

”Yksittäisenä osaan tehdä tuon vaikean alastuloni jopa täydellisesti, mutta sarjan päälle en nytkään vain jaksanut tehdä sitä.”

Markun kädet koskettivat alastulomattoon, mikä lasketaan kaatumiseksi, ja samalla kaatui taas EM-finaalihaavekin.

Miehen EM-rengassarjan voimaliikkeet olivat jälleen ihan maailmanluokan tasoa, mutta sarjakestävyys ja alastulo erottavat hänet edelleenkin maailman kovimmasta kärjestä.

Videolla Markun EM-kisasuoritus viime torstailta sekä haastattelu:

Nyt lauantaina 18.4. on parhaillaan käynnissä EM-telinefinaalit, ja rengasfinaali käynnistyy hetken kuluttua. Itse (Milla siis) siemailen parhaillaan aitoa shamppanjaa EM-kilpailuiden pressikeskuksessa, mutta nyt taitaa olla aika siirtyä rengasmiehen seuraan kisakatsomoon ja mennä seuraamaan rengasfinaalia hänen kanssaan.

Eilen perjaintaina suomalainen 6-ottelija Oskar Kirmes sijoittui upeasti ottelufinaalissa 17:nneksi. Ikuistin hänen suosituksensa niin kuviin kuin videolle:

Oskar Kirmes lennokkaana EM-ottelufinaalissa viimeisellä telineellä.

Oskar Kirmes lennokkaana EM-ottelufinaalissa viimeisellä telineellään eli rekillä.

Ps. EM-kilpailuissa ottamiani valokuvia on voinut bongata ainakin Voimisteluliiton tiedotteista sekä Lehtikuvan streamistä. Lisäksi tein yhden videonkin sisältävän nettijutun Ylelle ja toinen on parhaillaan tekeillä :) Mutta nyt finaalia seuraamaan, lisää EM-kuulumisia ja kuvia luvassa myöhemmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*