Kauden parhaat sarjat

Lauantain toisen EM-karsintakilpailun saldoa.

Hevonen

D = 5.300
E = 7.950
kokonaispisteet = 13.250

Onneksi miesten telinevoimistelussa ei jaella mitään tyyli- tai taiteellisuuspisteitä, sillä aikamoista hampaat irvessä ja voimalla runnomista Markun hevosvoimistelu on, hi hi :) Mutta läpi mentiin taas ilman putoamisia, mikä on pääasia.

Renkaat

D = 6.200
E = 8.650
kokonaispisteet = 14.850

Renkailla Markun voimat ovat ihan maailmanluokan tasoa, mutta alastuloa on yhä edelleen se ”piu-pau lasten alastulo”… Ei se niin helppoa ole kieppua kaikkien noiden voimaliikkeiden jälkeen vielä haastavalla alastulolla jaloilleen sieltä yläilmoista alas!

Nojapuut

D = 4.800
E = 8.550
kokonaispisteet = 13.350

Nojapuilla suoritus alkaa olla sen verran varman päälle, että lisää vaikeutta pitäisi saada peliin… Eli uusia liikkeitä siis sarjaan mukaan!

Kevätkauden tähänastisten kilpailuiden perusteella ensi maanantaina nimetään miesten edustusjoukkue Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin. EM-skaboihin ehtii vielä antaa näyttöjä ensi viikolla Kroatian Osijekin maailmancupissa, ja siellä Markku aikookin taas vetäistä läpi kaikki kolme telinettään.

Eilen lauantaina hän kuitenkin teki – kuten videoilta näkee – tämän kauden parhaat suositukset kaikilla kolmella telineellään. Toki ensi viikolla on tavoitteena taas parantaa suorituksia, mutta onhan se ihan kiva, ettei ole kauheaa stressiä enää noiden EM-näyttöjen suhteen. Parin viikon päästä sitten selviää, millainen kokoopano lähetetään toukokuussa Berniin mittelemään Euroopan mestaruuksista…

Nyt leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*