Kiitos Loviisa

Ollaa sanottu näin ennenkin, mutta meillä on takana mieletön vuosi. Meillä on siitä kiittäminen montaa: onnea – mutta oikeastaan myös epäonnea, monia ihmisiä, läheisiä, niitä eväitä ja voimavaroja, jotka ollaan saatu elämään sekä omaa tahtoamme ja elämänintoamme, josta ollaa yritetty pitää kynsin hampain kiinni niinäkin hetkinä, kun ollaan meinattu pimahtaa.

Meidän on myös kiittäminen Loviisaa. Ei oikeastaan tiedetä, miksi päädyttiin tänne – tai no tiedetäänhän me, nimittäin talon takia eli siis sen talon, joka paloi – ja ollaan ikionnellisia, että juuri tänne päädyttiinkin.

Täältä löytyi koti ja täällä on vaan niin hyvä olla.

Täältä ollaan löydetty myös yhteistyökumppaneita ja kunta, jossa hirsitalon siirtäminen, vanhan vaaliminen ja asuminen on tehty ihmisläheiseksi ja mukavaksi.

Kiitos siis Loviisan kaupunki yhteistyöstä, nyt ja jatkossakin!

Me jatketaan tähän uuteen kotikuntaamme tutustumista pikkuhiljaa. Käytiin jo joulufiilistelemässä kaupungilla ja Ruotsinpyhtään ruukilla ja aiotaan käydä uudestaankin vielä ennen joulua.

Voi siis olla, että joulu-Kuukkelin aka pakastearkun tien päällä haskeineen voi bongata Loviisassa vielä uudestaankin tänä vuonna…

Lisätietoa Loviisan joulusta.

Yhteistyössä: Loviisan kaupunki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*