Muutettiin piharakennukseen

Etenkin Instagramissa meitä seuranneet tietää, että saatiin jossain kohtaa syksyllä idea, että muokataan meidän piharakennukseen Kuukkelille autotalli – ja muutetaan sitten asumaan Kuukkeliin sinne piharakennukseen. Ensisijaisesti haluttiin saada Kuukkeli säältä suojaan ilman, että meidän tarvitsisi viedä sitä talveksi jonnekin toisaalle vuokrattuun talliin, sillä haluamme voida talvellakin halutessamme ajaa Kuukkelilla ja lisäksi meistä tuntuu ikävältä erota siitä, se kun on niin tärkeä osa meidän identiteettiä.

Niin ja toki se toimii meille edelleen makuuhuoneena.

Kun puhuttiin, että me muutetaan meidän piharakennukseen – siis siihen vaatimattomaan laudasta tehtyyn suojaan, joka on aikoinaan tehty ennen kaikkea varastoksi – niin kukaan tuskin kuvitteli tällaista kuin mitä näissä kuvissa nyt näkyy. Ja itse asiassa ei kuviteltu itsekään, että tästä tulisi näin hieno ja tunnelmallinen!

Karuuden ja vaatimattomuuden ja ulkona asumisen yhdistäminen tällaiseen näennäiseen kunnon luksukseen – ja meille se yhdistelmä just on luksusta – on tosi kiehtovaa ja siistiä. Lisäksi meillä ei enää olekaan kiire saada aittaa valmiiksi, kun täällä on nytkin edelleen niin hyvä olla ja elää, pakkasista huolimatta. Tämän kuluneen viikon jopa yli 20 asteen pakkaset ovat pikemminkin jotenkin kruunanneet tän kaiken ja osoittaneet, että täällä on ihanaa joka säässä ja vuodenaikana. Mitä nyt vesiputki jäätyikin, niin piti sitten ämpäreillä pyytää ihanilta naapureilta pesu- ja juomavedet usean päivän ajan :)

Tässä siis on kuvia piharakennuksestamme, jossa nyt asustamme Kuukkelin sisällä ja jonka sisustaminen lähti ehkä vähän käsistä… Viime vuonna olin niin odottanut ensimmäistä joulua omassa talossamme ja sitä, miten koristelisin ja fiilistelisin joulua siellä koko joulukuun, mutta sitä joulua ei sitten koskaan tullutkaan siellä talossa. Lisäksi siinä tulipalon jälkeisessä kaaoksessa koko joulu meni vähän kuin ohitse.

Tänä vuonna olin haaveillut, miten asumme jo joulukuun alussa aitassa ja voimme siellä fiilistellä joulua koko kuukauden. Noh, marraskuun aikana tajusin, ettei niinkään tule tapahtumaan, joten päätin, että fiilistelen sitten joulua Kuukkelin kanssa ja piharakennuksessa ja sisustan sitten ne kunnolla. Näin sitten pääsi tapahtumaan, hupsista!

Ihanaa ja tunnelmallista joulunodostusta kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*