Kirottu 9. sija & uusi sponssi

Viime torstaina se tapahtui taas: Markku sijoittui maailmancupin osakilpailun rengaskarsinnassa 9:ksi. Tämän vuoden mc-rengassijoitussaldo näyttää kokonaisuudessaan tältä: 10., 9. ja 9..

Finaaliin siis pääsee aina karsinnan kahdeksan parasta. Eli vähän ketuttaa toki.

Miksi se maailmancup-finaalipaikka nyt sitten olisi niin tärkeä?

No, jos tavoitteena on olla yksi maailman parhaista rengasvoimistelijoista, niin tottakai sitä nyt aina rengasfinaalissa haluais olla!

Viime torstaina homma jäi taas kerran todella pienestä kiinni. Tällä kertaa sarjan voimaosat olivat kohdallaan, mutta heilausliikkeet eivät menneet oikein nappiin. Ei näet riitä, että on pelkästään vahva, vaan kyllä renkailla vaaditaan myös esim. nopeusominaisuuksia. Niitä nyt sitten hiomaan ennen seuraavia skaboja!

Nyt kuluneella viikolla oli siis vuorossa Kroatian Osijekin maailmancup, ja kahden viikon päästä on sitten Bulgarian Varnan vuoro. Siellä onkin sitten tämän kevään kisakauden viimeinen mahdollisuus tavoitella mc-finaalipaikkaa…

Sitä ennen Markku käy nappaamassa renkailta Pohjoismaiden mestaruuden ensi viikonloppuna Islannissa. Siellä toki olisi kiva pärjätä myös joukkuekilpailussa, mutta se kohtalo tuskin on kiinni Markun tasaisen varmasta suorittamisesta.

Ja loppuun vielä: Markku sai vihdoin elämänsä ensimmäisen sponssin!

Method Makia onkin jo yhteistyökumppanimme, mutta nyt heidän logonsa vieläpä komeilee Markun kisa-asussa ja kulkee lämsäpussissa ja laukun kyljessä niin kisareissuille kuin treeneihin.

Tosi ylpeitä olemme tästä uudesta sponssista ja iso kiitos ja kumarrus, että joku fiksu taho sentään on osannut tarttua tähän tilaisuuteen. Ei sitä nyt ihan turhan tähden ole mies voimistelusalilla keikkunut jo kohta pariakymmentä vuotta ja vedellyt liukuhihnalta niitä Suomen mestaruuksia ja Pohjoismaiden ja Pohjois-Euroopankin mestaruuksia.

Ja ehkä ne maailmancupin finaalipaikatkin kohta alkavat aukeilemaan ja EM- ja MM-menestyskin olisi ihan jees… Mutta kävi miten kävi, niin eteenpäin mennään!

Tutustu Method Makiaan täällä.

Seuraa Markun rengasmies-urheilijasivua facessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*