Kotona

Havaintoja viime viikoilta:

Tänne maalle on niin hyvä tulla & täällä on niin hyvä hengittää – niin sisällä kuin ulkona – ettei enää haluais ollenkaan yöpyä Hesassa.

Joka päivä sitä tutustuu tarkemmin tähän omaan taloon ja sen yksityiskohtiin ja rakastuu enemmän tähän.

Tuntuu, että me ollaan aiempaakin hitaampia – ja samaan aikaan tuntuu, että sitä osaa nauttia entistäkin enemmän joka hetkestä.

Moni kysyy, että miten muutto on jo mennyt, ja me hihitetään, että eihän remppa vielä oo ees alkanut, mutta toisaalta vaikka 98 % tavaroista on ja pysyy vielä Hesassa, me ja meidän sydämet on jo ihan muuttaneet tänne landelle.

Moni toivottaa onnea remonttiin ja varoittaa, että se voi olla rankkaa aikaa – noh, me ollaan aloittamassa elämän läpi kestävä remontti, jossa päämäärä ei tuu olemaan tavoite, vaan se matka, kuten elämässä kokonaisuudessaankin eli tää taloprojekti tulee olemaan osa meidän elämäntapaa tästä eteenpäin :) Jos kysyt, joko remppa on ohi ja me vastataan, että joo, niin ollaan luultavasti mullan alla!

Yhteenvetona: Niin ”aika” paljonhan tässä on ehtinyt tapahtua viimeisen vuoden aikana. Koko maailma on paitsi muuttunut, niin niin on meidänkin elämä ja arki, vaikka samaan aikaan omat periaatteemme ja arvomme ovat pysyneet samoina – tai itse asiassa vahvistuneet.

Kaikesta tästä luvassa lisää ihan pian!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*