Kuukauden leuanvetäjä + kiitos kurssilaisille + kevään kurssikalenteri

Heippa hei, meidän viikonloppuumme kuului kaikenlaista hauskaa, kuten lauantaina Method Makian kehonpainoharjoittelukurssi Lahdessa EBN Areenalla ja sunnuntaina omat rengasjumppakurssimme Helsingin Vallilassa Movement Centerissä.

Viikonloppu myös huipentui Millan pieneen treenisaavutukseen, jonka osa ehkä onkin jo bongannut somekanavistamme… Mutta tästä aiheesta on luvassa ihan oma postauksensa tällä viikolla.

Tänään Millan saattoi myös bongata Suomen Leuanveto ry:n nettisivuilta, sillä Milla on yhdistyksen ”kuukauden leuanvetäjä”. Toisin sanoen yhdistys pyrkii joka kuukausi julkaisemaan haastatteluartikkelin yhdestä leuanvetäjäharrastajasta. Oli iso kunnia, että toinen meistä otettiin jututettavaksi!

Jutussa Milla mm. kertoo, miten päätyi harrastamaan leuanvetoa, mitkä ovat hänen kovimmat leuanvetosuoritukset, miten hän treenaa, miten välttelee loukkaantumisia ja miksi leuanveto on niin huippuhauska harrastus!

”Pulkannaruissakin voi olla voimaa, ja voimaharjoittelu sopii loistavasti myös naisille! Lihakset eivät paisu jättimäisiksi, eikä leuanvedossa kehittyminen vaadi mitään bulkkausta tai erityistä stressaamista ruokavaliosta, ei ainakaan minun kohdallani – salaisia voimaruokiani ovat suklaa ja skumppa. Toki terveellisesti ja monipuolisesti kannattaa syödä noin kokonaisuudessaan ja huolehtia riittävästä proteiinin saannista. Itse sain noin kolme kiloa lisää lihasmassaa 1,5 vuodessa, mutta sitä ei juurikaan huomaa ulkoisesti, vaikkakin itse kyllä huomaan, että oma olo on muuttunut.

Onkin aivan mieletöntä, miten leuanveto- ja voimaharjoittelun kautta oma kehontuntemus ja kehonhallintakin ovat parantuneet ja fiilis omassa kropassa on ihan erilainen kuin silloin vajaa pari vuotta sitten ennen leuanvetohaastettani ja leuanvetoharrastukseni aloittamista. Tunnen itseni niin fyysisesti ja henkisesti vahvemmaksi ja hyvinvoivemmaksi kuin ennen, ja siinä on suurin syy, miksi haluan suositella leuanvetoa ja voimaharjoittelua etenkin kaikille naisille.

Lisäksi leuanveto on ihan huippuhauska harrastus, ja on superia, että sitä voi olla naisellinen ja hoikka, mutta silti vahva ja harrastaa näinkin miehiseksi miellettyä lajia. Naiset, voittakaa itsenne, olkaa vahvoja ja rikkokaa ennakkoluulonne ja muiden odotukset! Älkääkä arkailko kilpailuihin osallistumista, sillä niissä on aivan huippu hyvä meininki ja kaikki kannustavat toisiaan vilpittömästi.”

Lue koko artikkeli Suomen Leuanveto ry:n sivuilta täältä.

Lisäksi haluamme kiittää taas kaikkia tämän viikonlopun kurssilaisiamme. Mukana oli ihanan kirjava joukko erilaisia ja eri liikuntataustaisia tyyppejä, joista jokainen toivottavasti sai paljon uutta treeni-intoa sekä materiaalia, jota hyödyntää omissa harjoituksissaan tai kotijumpissaan.

Lauantain Method Makia -kurssilaiset. Method Makia on huippuhyvä nettitreenipalvelu, jota suosittelemme kaikille, ja jonka kanssa teemme yhteistyötä. Markku muun muassa tarjoaa omaa osaamistaan Method Makian käyttöön ja toimii yhtenä kurssin ohjaajista.

Sunnuntain rengasvoimailijat – mukaan mahtui niin liikunnanohjaajaa, nuoret purjehtijaveljekset, useampi kurssilahjakortin joululahjaksi saanut kuin ihan ”tavallisia” kuntoliikkujiakin. Moni ei ollut koskaan aiemmin juurikaan jumpannut renkailla, mutta upeasti veditte ja toivottavasti moni oppi paljon! :)

Ja vielä sunnuntain Dream Rings -kurssilaiset. He temppuilivat niin hektisesti, että kurssin lopussa kukaan ei enää jaksanut koskeakaan DR:iin. Toivottavasti maanantaina yhä hymyilytti, vaikka lihaksia ehkä tutisuttikin… :)

Kurssitouhumme jatkuvat ensi viikolla Oulussa, minne teemme kurssivierailun 13.3. eli pohjoisen porukka, nyt on oikea hetki toimia ja ilmoittautua mukaan kursseille! Se tulee olemaan ainakin tämän kevään ainut vierailu siellä päin, sillä maaliskuun lopussa Markulla alkaa hektinen kisakausi, joka kestää toukokuun loppuun asti, ja silloin kurssien pidolle ei jää oikein aikaa.

Helmi-maaliskuun liki kaikki viikonloput ovat niin ikään jo aika täyteen buukattuja. Oulun lisäksi kurssikalenteriimme mahtuu pari Method Makia -kurssia Vantaalla sekä 13.3. rengasvoima I ja muscle up -tekniikkakurssi luottosalillamme Movement Centerissä Helsingissä. Voi olla, että täydennämme kurssikalenteria vielä joillain kursseilla, mutta jos haluaa päästä mukaan jumppailemaan meidän kanssamme vielä tänä keväänä, niin nyt kannattaa toimia ennen kuin kaikki kerrat täyttyvät.

Voi olla, että loppukeväästä Markun kisakauden aikana järjestetään kuitenkin ainakin yksi uutuuskurssi, nimittäin Millan ”näin opit vetämään leukoja” -kurssi! Mutta siitä lisää myöhemmin. Jos tuollaisen kurssin järjestäminen on mielestäsi hyvä idea ja olisit innokas osallistumaan kurssille, niin avaa toki suusi jo nyt ja kommentoi, niin tiedämme, että kannattaako tuollaista kurssia ylipäätänsä lähteä järkkäilemään :)

Kesällä keksimme sitten ajan sallimissa puitteissa kaikkea ulkona pidettävää hauskaa, kuten yhteistreenejä sekä jotain vähän kevyempiä paljaan taivaan alla järjestettäviä rengasjumppakursseja, joille voit piipahtaa yksin tai kavereiden kanssa hakemaan kesäisiä treenivinkkejä ja motivaatiota. Syksyllä on sitten taas vakiokurssiemme vuoro, ja mahdollisesti syksyllä ehdimme järjestää kevätkautta enemmän kursseja, sillä silloin kilpailut eivät täytä Markun viikonloppuja, kuten nyt keväällä.

Vahvaa alkanutta viikkoa kaikille!

– Milla & Markku –

Ps. Muista seurata nettisivujemme etusivun blogia ja Millan vuotta Rajala Ambassadorina. Luvassa on jänniä juttuja sekä haasteita mm valo- ja videokuvauksen parissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*