Luukku #24 – leuanveto karjuen & nojavaaka eli planche

Vahvaa jouluaattoa!

Aaton kunniaksi on luvassa todellinen leuanvedon bravuuri…

Kaikkihan nimittäin tietävät, että esim. keihäänheittäjän keihäs lentää pidemmälle, kun heittäjä karjuu samalla sydänvereään myöten.

Miksei sama toimisi myös leuanvedossa?

Nyt unohdetaan siis kaikki hihitykset ja naisellisuus ja pistetään kaikki peliin!!! ;)

Leuanveto-joulukalenteri on nyt päätöksessään – mutta leuanvetoinnostuksesi on sen sijaan toivon mukaan vasta ihan alkutekijöissään!

Minä Milla kiitän koko hauiksellani ja selkälihaksillani kaikkia, jotka seurasivat #leuanvetokalenteri:a.

Toivottavasti sait hyviä vinkkejä, joita hyödyntää ja soveltaa omissa treeneissäsi sekä haasteita, joita lähteä tavoittelemaan ensi vuonna. Ja ennen kaikkea – toivottavasti sait inspiraatiota, joka innostaa sinua pitämään huolta, kehittämään ja haastamaan lihaksiasi ja koko kroppaasi monipuolisesti ja hyvällä fiiliksellä!

Totuushan on, että kehomme on kotimme koko ikämme ja lisäksi suorassa yhteydessä myös psyykkiseen puoleemme. On siis ihan sallittua ja järkevääkin pitää tästä ainokaisesta olemuksestamme huolta ja vähän panostaakin siihen, vai mitä?

Ja jos ei muuta, niin toivottavasti tarjosin teille ainakin vähän hupia ja aurinkoa vuoden pimeimmälle kuukaudelle :)

Älä kuitenkaan karkaa mihinkään, sillä niin en tee minäkään, vaan jatkan leuanvetoa taas ensi vuonna (tai no itse asiassa jo tapaninpäivänä). Ensi vuodelle on kuitenkin luvassa myös paljon uusia tavoitteita, haasteita & projekteja, joita toivottavasti sinäkin innostut seuraamaan. Yksi tavoite ainakin on, että tämä ”solakkalihaksinen” leuanvetotytsy oppisi vetämään palomiespunnerruksen eli muscle upin.

Lisäksi Markku tietenkin tarjoilee jatkossa aina yhtä upeaa ja tasokasta katseltavaa huippu-urheilun puolella. Markkuhan tietenkin edelleen jatkaa voimistelu-uraansa, ja muun muassa tavoittelee keväällä 9. perättäistä Suomen mestaruuttaan renkailla ja toivon mukaan myös edustaa Suomea kevään EM-kilpailuissa Sveitsissä.

Mutta ensi vuoden kuvioista lisää myöhemmin, ja me kyllä hillumme täällä päivittelemässä nettisivujamme myös välipäivinä. Joulupyhinä kannattaa myös pitää silmät auki esim. Ilta-Sanomien nettisivuilla surffaillessaan, sieltä voi nimittäin jonain päivänä bongata tutun leuanvetäjän…

Mutta nyt: vahvaa ja treeneistä palauttavaa joulua kaikille! Bulkatkaa oikeen kunnolla kinkkua & suklaata, niin teillä on energiaa, jonka voimalla lähteä ensi vuonna kehittämään ja haastamaan niin lihaksianne kuin mieltännekin :)

Rengasjumppakalenteri – nojavaaka eli planche

Nojavaaka eli planche on monen kehonpainoharjoittelua harrastavan unelma, mutta myös todella vaativa liike, joten älä turhaudu, jos sen oppiminen vaatii vähän treenaamista… Itse asiassa Markun lisäksi sen pystyy tekemään renkailla niinkin moni Suomessa, että heidän lukumääränsä voi laskea yhden käden sormilla.

Tässä Markun vinkki, miten lähteä hakemaan tuntumaa nojavaakaan:

”Noja-asennosta työnnä renkaita kauas itsestäsi ja yritä nostaa polvia rintaan ja lantio hartioiden tasalle. Tästä ”keränojavaa’asta” ojenna asteittain kroppaasi suoraksi kohti täyttä nojavaakaa.”

Rengasjumppakursseillamme (rengasvoimakurssi I ja Dream Rings -kurssi) saat enemmän vinkkejä nojavaa’an harjoitteluun. Dream Ringseillä nojavaakaa pääsee kokeilemaan ihan käytännössä, sillä Dream Ringsit puolittavat kehon painon ja mahdollistavat itselle vielä täysin mahdottomien liikkeiden tekemisen.

Kaikki joulukalenterissa esiintyneet rengastreenivinkit löydät kootusti rengasjumppavinkit-sivultamme tämän linkin takaa.

Kiitos, kun olet seurannut joulukalenteriamme, ja ihanaa joulua!

t. Milla & Markku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*