Markun treenikooste 2018 – sitkeää taistelua epäonnea ja olkapäävammoja vastaan

Vuosi 2018 on ollut meille todella onnellinen, ja olemme kiitollisia siitä, että meillä on mahdollisuus ja rohkeutta elää juuri siten kuin haluamme.

Todellisuudessa mukaan on mahtunut myös paljon vastoinkäymisiä, etenkin Markun urheilu-uralla. Mitkään vastoinkäymiset eivät Markkua tai meitä voi kuitenkaan murtaa, sillä mistä tahansa selviää, kun suhtautuminen elämään ja sen tapahtumiin on oikea.

Silti välillä sitä toivoisi, että muutkin näkisivät ne urheilijat, jotka vuodesta toiseen yrittävät ja pistävät kaikkensa peliin, mutta joille onni ei aina ole kaikkein suosiollisin. Kaikki elämässä ei nimittäin tosiaankaan ole vain yrittämisestä ja itsestä kiinni.

Toisaalta sitä ei pidä missään nimessä tehdä asioita ja elää toisten hyväksyntää ja ihailua varten, vaan itseään varten. Sillä jos niin tekee, ei vastoinkäymisistä ehkä selviäisikään tai ei ainakaan jaksaisi nousta ylös ja yrittää aina vaan uudelleen ja uudelleen.

Mutta Markku jaksaa aina vaan jatkaa ja yrittää ja uskoa omaan tekemiseensä. Ja siksi uskon minäkin.

Tervetuloa uusi toivon mukaan onnekkaampi ja menestyksekkäämpi treeni- ja kisavuosi 2019!

Ps. Jos et jaksa katsoa koko videota, niin tsekkaa ainakin kohta 2:50 eteenpäin, se on aika surkuhupaisa ja kaikessa ironisuudessaan ihan mahtava! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*