Me alotettiin vloggaus!

Me alotettiin vlogien tekeminen!

Jos loputtomiin odottaa, että aloittaisi jotain sitten kun ”on siinä tarpeeks hyvä”, niin sitä ei tuu koskaan aloittaneeksi. Me laitettiin nyt kynnys matalalle ja aloitettiin NYT vlogien teko! Aihe: Kaikki, mitä me muutenkin tehdään.

Me ei oteta tästä(kään) liikaa stressiä, vaan tästä tulee kivaa!

Vlogien aiheena tulee olemaan esimerkiksi matkustelu, treenaaminen, hippipakuilu, lemmikkien kanssa touhuilu, yrittäjyys ja monenlainen nikkarointi/käsillä tekeminen. Julkaistaan mm. esittelyvlogi ja pidempi Suomi-matkailuvinkkivlogi lähiaikoina, mutta aloitettiin jo sitä ennen vähän kevyemmällä meiningillä, kun haettiin meidän hippipaku talviunilta ja alettiin laittelemaan sitä kesäkuntoon. Tässä on ne kaksi ensimmäistä vlogia:

Tai itse asiassa tehtiin niitä ennen jo yksi harjoitusvlogi, jossa Markku tervaa meidän puusukset:

Ollaan myös tekemässä vlogi esimerkiksi siitä, kuinka haettiin Kuukkeli Briteistä sekä matkailuvlogeja noin muutenkin – ja kaikenlaista muuta maan ja taivaan väliltä, mikä nyt vaan liittyy meidän elämään! Ajatuksena on julkaista vlogi joka viikko :)

Saa siis ryhtyä seuraamaan meidän Tubekanavaa täällä.

Tässä on vielä uusin, jossa me esitellään kotimaan lemppariluontokohteita. Tästä vuodesta on totisesti tulossa kunnon Suomi-matkailuvuosi, ja me aiotaan kierrellä Kuukkelilla niin noita lempparipaikkojamme kuin tutustua ihan uusiin mestoihin.

Ollaan myös julkasemassa tästä vlogista pidempi versio, mutta tässä tää lyhyt nyt näin alkuun:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*