Mekkomaanantai – pakkaskelien hame

Ompelin vuodenvaihteessa vanhasta isoäidin kätköistä löytyneestä valkoisesta puuvillakankaasta hameen. Kangas kun oli aika paksua, niin siitä tuli suht raskas hame eli täydellinen talvihame. Kun alle pukee vieläpä sukkahousujen lisäksi toppahousut, niin hyvin tarkenee vaikka kymmenen asteen pakkasessakin. Kevätauringonpaisteessa tulee helposti jo kuumakin!

Olin Simban kanssa tuossa yhtenä päivänä ulkoilemassa Nuuksiossa ja ihailemassa auringonlaskua Laajasalon öljysatamassa. Hamemeiningillä mentiin!

Viime viikonloppuna tuli mekkoilun sijaan oltua vähän toisenlaisissa fiiliksissä, kun toimin Päijänteen ympäriajo -endurokilpailun tiedottajana. Oli huippu viikonloppu (tai pikemminkin pidennetty sellainen, sillä menin tapahtumapaikoille jo torstaina), joka taas kerran osoitti sen, miten hienoa on, kun yrittäjänä voi tehdä niin monenlaisia juttuja. Muutenkin viime aikoina tuntuu, että palaset on alkaneet loksahdella oikein kunnolla paikoilleen. Sitä samaa olen tehnyt kuin tähänkin asti ja on kutina, että pikkuhiljaa kaikki alkaa tuottaa tulosta…

Mutta tästä kaikesta lisää myöhemmin – nyt ihanaa maanantai-iltaa kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*