Mekkomaanantai – selän paljastava body & korkkarit, joissa voi juosta ja hyppiä

Välttelin pitkään korkkareita. Ensinnäkin aina ajattelin, etten osaa kävellä niissä tarpeeksi hyvin. Toiseksi Markku on muutenkin minua 5 cm lyhyempi, joten en ole halunnut pituuseron kasvavan korkojen myötä entistäkin suuremmaksi.

Mutta: Totuus on, etten vaan ole omistanut tarpeeksi hyviä korkkareita, ja oikeasti pituusero ei haittaa pätkän vertaa, vaikka sitä olisi viiden sentin sijaan 15 senttiä! Toisin sanoen tässäkin on kyse vaan vallitsevien ihanteiden yli pääsemisestä ja siitä, että on oma itsetunto kohdillaan :) Ja minäpäs en ole nainen, joka katsoo miestään ylöspäin, hi hi ;)

Kun talvella lähdin metsästämään itselleni täydellisiä korkokenkiä, joissa pystyisin kävelemään pitkiäkin matkoja sekä hyppimään ja pomppimaan eli olemaan täysin oma itseni, niin minne suuntasinkaan… tanssitarvikeliikkeisiin! Kun laitoin ensimmäiset kenkävaihtoehdot jalkaani, niin olin ihan häkeltynyt – kengät olivat niin mukavat! Miksen ollut jo aikaisemmin tajunnut suunnata kenkäostoksille tanssikauppoihin!!!

Lopulta päädyin ostamaan peräti kolmet ”tanssikengät”, joista kaikki ovatkin vilahtaneet jo täällä blogissakin. Kultaiset Diamantin kengät tilasin netistä, mutta kävin ensin kokeilemassa samaisen merkin kenkiä Suomen Tanssitarvikkeessa, niin tiesin, ovatko ne hyvät jalassa ja mikä koko on sopivin.

Slide&Swing -merkkiset rosat nilkkurit sekä tämän postauksen kuvissa näkyvät beiget korkkarit ostin sen sijaan Footlightista. Kaikki nuo kolme kenkäparia olivat mukana huhti-toukokuun vaihteen Pariisin reissullamme, ja hämmästyksekseni pystyin sipsuttelemaan niissä 15 – 30 000 askelta per päivä! Yleensä pakkasin kyllä mukaan joka päivä kahdet noista kolmesta kengästä, koska menoa helpottaa paljon se, ettei loiki koko päivää menemään samoissa jalkineissa. Koska askeleita tuli niin paljon, kuten lomillamme yleensä (mehän ei nimittäin takseja tai juuri julkisiakaan käytetä, vaan kävellään aina kaikkialle), niin jalat olivat kyllä aina ihan hellinä iltaisin, mutta yhden yhtäkään rakkulaa en näistä kolmesta kenkäparista saanut.

Jos siis haluaa hyvät korkokengät (tai nilkkurit, joiden valikoima tosin on pienempi), niin tanssiliikket todellakin ovat loisto vaihtoehto, etenkin, jos etsii mustia kenkiä. Muiden värien osalta valikoima ei ole niin laaja, ja kun itse esimerkiksi halusin jotkut vaaleammat, kuten beiget, niin valinnanvaraa ei ollut kovin paljoa. Onneksi niitä kaikkein mukavimpia kuitenkin löytyi myös tämän värisinä :)

Kenkien hinnat olivat 98 € (kultaiset), 91 € (beiget) ja 145 € (nilkkurit). Lisäksi kävin heti suutarissa teetättämässä niihin kumiset pohjat, koska haljasnahkaiset eivät valitettavasti kestä ulkona märällä kelillä hillumista, ja itse hankin kengät kuitenkin nimenomaan käyttökengiksi. Pohjien teetätys maksoi noin 20 €/kenkäpari. Iso suositus Itäkeskuksen suutarista.

Toinen, mistä olen hyvien korkkarien lisäksi pitkään haaveillut, on selän paljastava pitkähihainen, ihoa myötäilevä trikoopaita. Ihan sattumalta sitten törmäsin sellaiseen Aleksin Monkissa, kun joskus kevättalvella sen yhden ainoan kerran satuin olemaan Helsingin keskustassa shoppailemassa ja pujahdin kyseiseen liikkeeseen (ennen kaikkea katsomaan sukkia, koska sieltä saa kivoja puuvillaisia sellaisia).

Kyseessä on avoinselkäinen trikoobody, jonka malli istuu loistavasti. Vaikka selkä on kivan avoin, rintsikat kuitenkin jäävät piiloon, eikä body valu olkapäiltä alas. Lisäksi bodyssä on haaroissa nepparit, mikä on erittäin kätevää verrattuna esimerkiksi uimapukuihin, joita myös tykkään käyttää ”bodymaisesti” hameiden kanssa, mutta jolloin naistenhuoneessa käynti on aina oma operaationsa :) Kun ostin vielä tarpeeksi suurikokoisen bodyn (kokoa L), niin se ei myöskään purista ja kiristä ikävästi mistään paikasta. Inhoan nimittäin liian kireitä vaatteita (poislukien treenivaatteet, joiden taas on hyvä olla todella ihonmyötäiset, mutta niidenkin toki pitää olla mukavat).

Niin ja ostin samaisen bodyn myös mustapitsisenä, mutta tämä musta kukallinen on ehdottomasti mukavampi, kun se on puuvillainen. Pitsiversio taas on tekokuitua.

Tuossa viimeisessä kuvassa näkyvät muuten ne rosat nilkkurit. Ja toi body on kyllä ihana! Sen ainut miinuspuoli on, että täytyy muistaa aina rasvata yläselkä hyvin tai tällaisen norsunluuihoisen käy heti huonosti auringossa…

Ihanaa viikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*