Mekkomaanantai XI – mukava lomamekko

Toisaalta rakastan todella kauniita vaatteita, toisaalta todella mukavia. Parasta on, jos ne kaksi yhdistyvät!

Kaikkein upeimmat vaatteeni tai mekkoni eivät tosiaankaan ole niitä kaikkein mukavimpia, kuten vaikkapa viime maanantaina esittelemäni punainen iltapuku, mutta niitä harvemmin on tarkoituskaan käyttää kauhean pitkiä aikoja kerrallaan. Suurimman osan ajastani haluankin viettää mahdollisimman mukavasti, mikä tarkoittaa asua, joka on mukavan väljä, ei purista mistään – ja jonka kanssa mieluiten ei tarvitse käyttää rintsikoita (se tärkein juttu!). Ja nämä kriteerit täyttävä asu tai mekko voi toki olla lisäksi kauniskin.

Kotona, kotitoimistollani ja lomalla menen pääasiassa nämä mukavuuskriteerit edellä. Kahdessa ensin mainituussa tapauksessa ei ole aina niin justiinsa, miltä edes näyttää, mutta lomalla on lisäksi kiva pukeutua ihanan näköisiin vaatteisiin. Jos vielä rajataan lomailu kuumiin olosuhteisiin, niin mukavuusaspekti korostuu. Jos kroppa on koko päivän sellaisessa aurinkorasva-hiki-suola-hiekka-kuorrutteessa, niin ei kauheasti tee mieli pukea päälleen mitään kovin tiukkaa (jos sellaisten vaatteiden pukeminen siinä olotilassa edes on mahdollista, heh).

Helleolosuhteissa parhaita ovatkin väljät mekot, jotka ovat paitsi nättejä, niin ne on helppo pukea nihkeän kropan ja uimapuvun/bikinien päälle. Kun alla on uima-asu, niin ei myöskään haittaa pienet vilauttelut, jos vaikkapa päättää kiivetä puuhun, tehdä kärrynpyörän tai muuta vastaavaa.

Tässä yksi tällainen supermukava pieni mekko. Tämä on aika lyhyt malli, mutta kuten jo totesinkin, uimapuku tai bikinit – tai mieluiten pelkkä bikinien alaosa – alle, niin hyvä tulee.

Tämän löysin sieltä, missä kuvatkin on otettu eli Thaimaasta, tarkemmin Krabilta Koh Lantan saarelta.

Ihanaa maanantai-iltaa ja uutta viikkoa <3

Ps. Muut mekkomaanantai-postaukset löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*