Mr. Bumbastik

Onnea Pumba 5 wee!

Pumba on kulkenut meidän mukana jo pian viisi vuotta.

Epäillään vieläkin, että se on oikeasti leijona kanin valeasussa – eikä herra itsekään taida tietää olevansa ainakaan pupu.

Pumba on kasvanut ensin yhden koiran laumatoverina ja sittemmin kouluttanut kaks haskia meidän lauman tavoille.

Pumba on kulkenut meidän mukana ympäri Suomea ja Pohjois-Norjaa, ja jos korona vielä jonain päivänä sen sallii, lähdetään koko sakki kiertämään yhdessä Kuukkelilla Eurooppaa.

Pumba on elämänsä aikana pelästynyt tasan kerran kunnolla, kun Markku yllättäen poras iskuporakoneella kattoon ja Mr. Jänis tais olla aika unessa ja ampas salamana keittiön kaappien alle piiloon, missä kökötti tovin. Sen jälkeen ei oo herraa enää mitkään remppamelutkaan hätkäyttäneet.

Vieraita koiria Pumba ei kadulla edes noteeraa – lieko hyvää itseluottamusta vai hullunrohkeutta, sen kukin päättäkööt itse.

Pumban suurinta herkkua on porkkanat, pupuraksut ja Julian viljelemät rehut. Niin ja pahvi.

Pumba rakastaa, kun sitä paijaa päästä ja kasvoista, mutta auta armias, jos kosket sen peppuun.

Pumba osaa murista vakuuttavammin kuin kumpikaan meidän haskeista.

Pumban lempinimiä on mm. Mr Jänis, Mr Bumbastik, Stikianimal, Stikidii ja Stikkieläin.

Pumban lempikökötyspaikkoja on makoilla mm. keittiön tuolien tai pyykkitelineen alla – tai keskellä keittiön tai makkarin lattiaa tai jotain kulkuväylää, missä se on pienestä koostaan huolimatta mahdollisimman paljon tiellä ja sen päälle tallaisi suurimmalla mahdollisella todennäköisyydellä, jos ei olisi oppinut, että kanitaloudessa ei pidä kävellä jalkojaan nostellen vaan laahaten.

Pumba oli meidän mukana pankissa, kun tehtiin kaupat meidän talosta ja mukana, kun ensimmäistä kertaa mentiin omaan kotiimme ja mukana, kun me pelastauduttiin ulos palavasta talostamme keskellä yötä.

Toivotaan, että Pumba kulkee meidän mukana vielä monta monta monta vuotta, ja yhdessä saadaan vielä kokea monia seikkailuja ja päästään vielä muuttamaan johonkin uuteen ihanaan kotiin ❤️

Tässä on video baby-Pumban ekasta päivästä meidän luona vajaa viisi vuotta sitten:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*