Muskeliuppaamaan kanssamme pe tai su?

Terve!

Tuleva viikonloppu tulee olemaan täynnä kaikenlaista kivaa ohjelmaa, vaikka toisaalta myös haikeaa sellaista. Perjantaina ja sunnuntaina pidämme nimittäin näillä näkymin tämän kevät-talven viimeiset kurssit.

Tämä siksi, että maaliskuun lopusta lähtien Markulla on kevään kisakausi ja liki joka viikonloppu jotkut skabat, joko maailmancupin osakilpailuja, SM:t, kotimaan karsintakisoja sekä toukokuun lopussa kauden huipennuksena EM-kilpailut, joihin hän toivon mukaan saa joukkuepaikan. Infoilemme ja tiedottelemme sitten erikseen Markun kisakauden aikatauluista ja menestymisestä :)

Voi myös olla, että kuitenkin järkkäämme myös jotain kursseja tässä keväällä, vaikkemme sitä vielä uskallakaan luvata. Ainakin viimeistään kesäksi on luvassa sitten kaikenlaista kivaa, kuten ulkotreenejä/-kursseja!

Mutta nyt perjantaina eli siis 11.3. pidämme muscle up -tekniikkakurssin CrossFit Kirkkonummella ja sunnuntaina on vastaava kurssi tarjolla Movement Factoryssä Helsingin Vallilassa. Sunnuntaina myös rengasjumppaillaan rengasvoimakurssi I:n merkeissä.

Kaikille noille kursseille on vielä jonkun verran tilaa, joten nyt kipin kapin ilmoittautumaan, jos vielä haluat mukaan kursseilemaan kanssamme tänä keväänä. Täältä löydät lisätietoa kursseista & ilmoittautumisohjeet.

Markku on lisäksi yhtenä vetäjänä 19.3. pidettävällä Method Makia -kehonpainoharjoittelukurssilla Vantaalla. Myös tuosta kurssista löytyy lisäinfoa tuolta kurssisivultamme.

Omiin kursseihimme liittyen kannattaa tutustua seuraviin artikkeleihimme, jos et ole niitä vielä lukenut:
Planche- tai muscle up -kuntoon kesäksi
Mikä ihmeen muscle up ja miten sitä treenataan?
Muscle up with no muscles – näin Milla oppi palomiespunnerruksen kuukaudessa Dream Ringseillä

Tässä lisäksi Markun tyylinäyte siitä, millaisia eri muscle up -tekniikoita MU-kurssillamme käydään läpi ja opetellaan treenaamaan:

Minä olen mukana kursseilemassa Markun kanssa nyt perjantaina, mutta sunnuntaina en valitettavasti pääse mukaan hillumaan kurssille kameroineni, sillä päivä vierähtää kokonaan Tavastialla Rajala Go -tapahtumassa. Olen siellä mukana Rajala Ambassador -kisan merkissä, ja meillä on tuolloin itse asiassa ensimmäinen osakilpailu. Ambassador-kisaan voit tutustua enemmän osoitteessa www.ambassador.fi, ja minun aiheeseen liittyvät postaukset löydät myös blogimme kategoriasta Rajalaambassador2016.

Aika huippua saada tietää, mitä kisan ensimmäinen osakilpailu pitää sisällään. Kunkin osakilpailun tuotokset tulevat sitten näytille tuonne Ambassador-nettisivulle, ja yleisö – eli sinäkin – saa sitten äänestää, kuka on hänen mielestään suoriutunut parhaiten aina kulloisestakin osakilpailusta. Mutta tästä lisää infoa sitten ensi sunnuntain jälkeen, kun olen itsekin viisaampi asiasta.

Tuommoinen pikkukamera minulla on tällä hetkellä testissä Ambassador-projektin ansiosta.

Tällä viikolla minun olisi myös tarkoitus (vihdoinkin) saada lisää kurssikuvia näytille tänne nettisivuillemme. Lisäksi tekeillä on pari isompaa treenivinkkijuttua, joita toivottavasti ehdin editoida ja kirjoitella niin ikään tällä tai viimeistään ensi viikolla. Stay tuned!

Tässä vähän esimakua tulevista treenivinkkijutuistamme:

Tuo yllä olevalla videolla nähtävä liike on hyvä leuanvedon variaatio: leuanveto renkailla toinen käsi suorana!  Se on aika haastava liike, jonka voit tarvittaessa tehdä jaloilla maasta avustaen,kuten minäkin sen teen. Tällä liikkeellä saat annettua leuanvetolihaksillesi ihan uudenlaista ärsykettä + jos haaveilet yhden käden leuanvedosta tai ristiriipunnasta, niin tämä on ihan huippu progressio niiden harjoitteluun.

Lisää paritreenivideoitamme löydät muun muassa edellisestä postauksestamme täältä.

Niin ja ensi lauantaina olemme muuten mukana hillumassa myös STRWorkout Battle -kisassa Kirkkonummella. Kyseessä on battle-muotoinen street workout -kilpailu, joka on ihan uutta laatuaan täällä Suomessa! Kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan – lisätietoa tapahtumasta löydät fb-tapahtumasivulta täältä.

Ja kuten ehkä huomasitkin, niin tapahtuman julistekuva on Millan ottama ja koostama, siis tämä:

Me olemme paikalla esittelemässä Dream Ringsejämme, ja Markku myös alustavasti osallistuu itse skabaankin ellei sitten tule ongelmia osallistujamäärän kanssa (jos osallistujia on pariton määrä, niin Markku saattaa kiltisti vetäytyä pois kilpailusta). Mutta paikan päällä olemme joka tapauksessa renkainemme ja kameroinemme. DR:iä pääsee tietysti myös kokeilemaan ja niitä voi ostaa meiltä suoraan paikan päältä, kuten myös voimistelurenkaitamme. Lisätietoa tuotteistamme löydät Voimaputiikistamme. Ja treenivinkkejä yms. voi tulla tietysti kyselemään ihan vapaasti!

Nähdään siis toivon mukaan joko pe, la tai su kursseilun tai street workout -menon merkeissä. Ja jos ei nähdä, niin vahvaa loppuviikkoa joka ikiselle noin muuten vaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*