Olympiavoimistelua

Rion olympialaiset on avattu! Telinevoimistelun osalta tänä vuonna on oikein juhlavuosi, sillä miesten telinevoimistelussa on ensi kertaa suomalaisedustaja olympialaisissa sitten 44 vuoden.

Ihana ja positiivinen Oskar Kirmes tavoittelee ensi yönä 6-ottelupaikkaa 00.30 alkaen Suomen aikaa. Pidetäänhän hänelle kaikki peukut ja varpaat pystyssä, jookos?

Täältä löydät Ylen ohjeet olympialaisten seuraamiseen.

Facessa taas kannattaa seurata ainakin Suomen Voimisteluliiton kanavaa sekä klikata itsensä mukaan Oskaria seuraavaan kisakatsomoon.

Tsemiä, Oskar!

Täältä löydät olympialaisten kaikkien lajien aikataulut ja tulospalvelun.

Itseäni odotti aiemmin tällä viikolla postissa tällainen ”yllätys”:

Jo monta kuukautta sitten jouduin tekemään sen päätöksen, etten lähde Rioon. Riski olisi ollut liian suuri, ja jos en olisi saanut myytyä tarpeeksi kuvia, matka olisi voinut maksaa minulle itselleni tuhansia euroja tai jopa parhaimmillaan suurimman osan koko vuosituloistani.

Ja onhan tämä ”kohtaloni” toki myös aika älytön osoitus journalismin tämänhetkisestä tilasta Suomessa. Joka mediasta lähti ihan minimimäärä toimittajia ja kuvaajia Rioon, eikä kaikkia maamme mediapaikkoja edes täytetty. Ja mitä kertoo freelancerin työllistymismahdollisuuksista, jos edes maailman suurimmasta urheilutapahtumasta ei saa myytyä juttuja ja kuvia medioille?

Olisihan se ollut aika siisti kokemus lähteä, mutta ehkä kuitenkin sitäkin siistimpää oli oivaltaa, että paljolti olisin lähtenyt vain siksi, että sitä olisi pidetty niin siistinä juttuna! En siis olisi lähtenyt vain itseni tähden, vaan muiden ihmisten ja tahojen mielipiteiden.

Hyvä siis näin, ja hauskaa, kun sain kuitenkin akkreditointikortin muistoksi :)

Jos jonain päivänä lähden vielä olympialaisiin, menen sinne joko siten, että siitä minulle maksetaankin – tai sitten Markun kaveriksi.

Ps. Tiesitkö, että järjestämme liikuntakursseja, kuten rengasvoima- ja kehonpainoharjoittelukursseja – kurkkaa lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan täällä. Tarjoamme myös kursseja ryhmille ja yrityksille (tiedustelut: milla(at)voimavahtila.fi)

Voimaputiikistamme voit ostaa mm. puisia suomalaisia voimistelurenkaita sekä Dream Ringsejä. Treenivinkkisivultamme taas voit poimia vinkkejä ja inspiraatiota liikkumiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*