Osallistu arvontaan ja voita paikka rengasvoimakurssille!

Perustimme Markulle oman facebook-sivuston ja päätimme pistää pystyyn pienen arvonnan kevään kunniaksi!

Markun tämän vuoden rengasvoimakurssit ovat olleet menestys ja kiitämme koko haban täydeltä kaikkia tähänastisia osallistujia.

Kevään näillä näkymin viimeinen kurssi järjestetään sunnuntaina 17.5. klo 13.30-16 CompactFit Movement Centerissä Helsingin Vallilassa. Siellä on yhä jonkun verran tilaa, eli ilmoittautumisia otetaan yhä vastaan. Kurssin hinta on 49 € (sis alv:n 10 %), ja ilmottautumiset voi laittaa maililla milla(at)mvahtila.fi. Lisätietoa kurssista ja sen sisällöstä sekä tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

Mutta siitä alussa mainitusta arvonnasta: tykkäämällä Markku Vahtilan facebook-sivusta sekä siellä julkaistusta kuvasta, voit voittaa itsellesi paikan mukaan tuolle kevään viimeiselle rengasvoimasessiolle!

Arvonnan ehtona on, että saamme Markun sivustolle ainakin yli 200 tykkäystä tämän viikon aikana eli 11.5. mennessä. Arvonta suoritetaan tuolloin maanantaina 11.5.

Kuva, jota tykkäämällä olet mukana arvonnassa, näyttää tältä:Muista tosiaan tykätä myös Markun facebook-sivusta, jos mielit voimailemaan rengasmestarin opissa – ja jaa kuva sekä sivusto myös kavereillesi! :)

Jos haluat varmistaa paikkasi tuolle 17.5. rengasvoimakurssille, niin kannattaa toki ilmoittautua sinne yllä mainittujen ohjeiden mukaan. Myös kurssille jo ilmoittautuneet voivat toki osallistua arvontaan.

Seuraamalla Markkua tuet samalla suomalaista huippuvoimistelua ja pääset seuraamaan lähietäisyydeltä urheilijaa, jolta löytyy niin fyysistä kuin henkistä voimaa, vahva asenne sekä kaikki valmiudet nousta yhdeksi maamme kovimmista kansainvälisistä voimistelijoista.

Urheilu-uransa ohella Markku toimii urheiluhierojana sekä vetää rengasvoimakursseja ja tulevaisuudessa hyödyntää huippu-urheilukokemustaan mahdollisesti myös fysioterapeuttina. Sivuston kautta saat pävityksiä myös tulevista rengasvoimakursseista sekä vinkkejä niin voimailuun, ravitsemukseen, kehonhuoltoon kuin vahvoihin ja urheilullisiin elämäntapoihin.

Get strong and follow him!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*