Skumpan voimalla uuteen leuanvetoennätykseen (26 toistoa)

Viime viikkoina tekemieni havaintojen mukaan nautitun skumpan määrä on suoraan verrannollinen toistoleuanvetotulokseen – siis mitä enemmän skumppaa, sitä enemmän leukoja. Voi tosin olla, että tämän toteutuminen vaatii myös rinnalleen päivittäisen maitosuklaan syönnin ja runsaan maidonjuonnin.

Mutta ei, en aio nyt ruveta tällaisen ”ruokavalion” nimeen vannovaksi personal traineriksi/hyvinvointivalmentajaksi, vaan totean vaan, että ehkä olen omituinen, enkä tosiaankaan suosittele samaa kenellekään :D

Toisin sanoen viime viikkoina toistotreenini ovat sujuneet ihan superisti! Olen jo useampaan kertaan tehnyt toistomaksimikokeilun yhteydessä 24 toistoa, mikä on siis ollut todella lähellä aiempaa ennätystäni (25 toistoa vuoden 2015 SM:eissä). Ja itse asiassa ennen tätä treeniflowta en ole yltänyt vastaaviin tuloksiin kuin tuolloin syksyllä 2015, jolloin silloinkin vedin ennen kisoja vain kerran 24 toistoa ja kisoissa sitten sen 25. Tuon jälkeen tulokset ovat pyörineet parhaimmillaan siellä 20-22 toiston ympärillä.

Mutta ajattelin tehdä erikseen vielä blogijutun tähänastisesta leuanvetohistoriastani. Sitä odotellessa – tässä on se tämänpäiväinen uusin ennätykseni!

 

Kuvasimme Markun kanssa suorituksen ylävaiheesta kuvaa tosiaan myös GoPro:lla, jotta voin tarkistaa, meneekö leuka varmasti kunnolla tangon yli. Vielä pitää hioa sitä, että leuka varmasti ylittää tangon myös sivuttaissuunnassa ja että nilkat pysyy tiukasti yhdessä (tässä suorituksessa olisi luultavasti hylätty yli puolet noiden takia!!!), mutta noin kokonaisuudessaan on aikadi hyvä fiilis ajatellen tulevia SM:ejä. Ne kisataan 18.11. Hyvinkäällä.

Kisoihin on ilmainen sisäänpääsy, joten tervetuloa seuraamaan ja nauttimaan huikeasta kisafiiliksestä ja sitäkin huikeammista suorituksista! Lisätietoa kilpailusta löytyy täältä sekä kisan facesivulta täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*