Vahvaa medianäkyvyyttä

Tähän ei moni pysty: suomalainen huippuvoimistelija on huikea leuanvetäjä – katso video

Näin uutisoi Ilta-Sanomat (juttu löytyy yllä olevan linkin takaa).

Leuanveto on tosiaankin Markulle vain hauska pieni sivuharrastus, mutta huvittavaa kyllä, mies on sen siivillä saanut paljon enemmän julkisuutta kuin voimistelu-uransa kautta. Onhan se toki hyvä, että leuanveto on niin yksinkertanen asia, että sen päälle ymmärretään, kun taas Markun huikea rengasvoimistelu tuntuu olevan liian käsittämätöntä monelle :)

Tässä kisavideomme parin viikon takaisesta lisäpainoleuanvedon Suomen Cupista – tähän meidän itse kuvaamana videoon tuossa IS:n jutun otsikossakin viitataan:

Tässä taas Markun rengasvoimatreeniä lisäpainoilla – tämäkin video on kerännyt viime päivinä aika paljon huomiota, kun muun muassa GymnasticBodies.com jakoi sen facebook-sivuillaan:

Yllä oleva matsku ei edes edusta hurjinta mahdollista rengasvoimatreeniä, mitä rengasmies harrastaa, mutta antaahan se jotain kuvaa Markun voimista. Täytyypä joku kerta kuvata videolle joku oikein hc-rengasvoimatreeni ja laittaa se näytille.

Ja kun nyt päästiin vauhtiin, niin tässä vielä yksi Markun rengastreenivideo viime tammikuun Brasilian reissultamme:

Ja tässä viime kesäinen video Markun toistoleuanvetokyvyistä, näin muistin virkistämiseksi:

Ensi viikon torstaina rengasmies kisaa EM:eissä renkailla ja tavoittelee haaveilemaansa EM-finaalipaikkaa. Sen saavuttaminen jo tänä keväänä ei ole mahdottomuus, mutta vaatisi Markulta täydellistä nappisuoritusta renkailta.

EM:t käydään Etelä-Ranskassa Montpellierissä. Me pidetään teidät ajan tasalla siitä, kuinka voimamiehemme käy!

Ps. Vahvuus ei tarkoita vain isoja lisäksia, mutta myös voimakasta psyykeä ja vahvoja tukijoukkoja :)

Tosissaan kohti EM-rengaskarsintaa…

Ps. Markun kevään rengasvoimatunneille mahtuu vielä mukaan, lisätietoa & ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä. Bongasin juuri yhden viime kuussa tunneille osallistuneen blogista mietteitä rengasmiehen vetämästä sessiosta, sen voi käydä lukaisemassa täällä. Kiitos vielä kaikille tähänastisille osallistujille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*