Rengasmiehellä kanttia EM-finaaliin?

Terkkuja Etelä-Ranskan Montpellieristä! Markku on voimissaan renkaillaan ja allekirjoittanut testailee toimittaja-kuvaajan kykyjään. Lupaavasti alkoi:

Just näin kuvaaja-pappa mulle opetti, hi hi ;)

Kuluvalla viikolla on tosiaan käynnissä telinevoimistelun EM-kisat Etelä-Ranskan Montpellierissä. Markku tietenkin kilpailee täällä renkailla, ja allekirjoittanut valo- ja videokuvaa sekä kirjoittaa netti- ja lehtijuttuja. Usean asian tekeminen yhtä aikaa kun on mun tavaramerkkini. Rengasmies sen sijaan keskittyy vain ja ainoastaan tulevaan kisasuoritukseensa, kuten pitääkin.

Markku tavoittelee EM:eissä huippusuoritusta renkailla ja haaveilee rengasfinaalipaikasta. Sen saavuttaminen vaatisi nappisuoritusta torstain karsintakilpailussa.

Antaa Markun itsensä kertoa omista ennakkofiiliksistään viime maanantailta. Tällä videolla tulimme samalla testailleeksi haastattelu- ja kuvauskalustoani sekä treenailleeksi haastattelun antamista ja tekemistä, molemminpuolin:

Seuraavassa taas miehen tunnelmia tiistailta virallisen podium- eli kenraalitreenin jälkeen. Podiumharjoituksissa voimistelijat pääsevät ottamaan tuntumaa kisatelineisiin varsinaisella EM-areenalla.

Miesten karsintakilpailu käydään torstaina, ja rengasmies kisaa klo 11.30 – 14 Suomen aikaa. Raporttia on luvassa sitten, kun tää itsensä ylityöllistänyt toimittaja-kuvaaja ehtii. Ensisijaisesti nimittäin toimitan kisoista kuvia Lehtikuvalle sekä Voimisteluliitolle ja yksittäisiä juttuja myös muihin medioihin. Mutta medioita ja somea seuraamalla löytää toki infoa kisojen kulusta ja voi bongailla mun valokuviani ja rengasmiehen mahdollista menestymistä :)

Eihän tässä kohta tarvitse enää mitään leukoja vedellä, kun roudaan aasin lailla näitä kuvauskamoja pitkin maailmaa…

On se hyvä, että mun ”kuvausassarini” ottaa työnsä vakavasti… :)

Rengasmies valmistautumassa omaan elementtiinsä…

Tuntuman ottamista kisatelineeseen. Rengasfinaaliin pääseminen vaatisi täydellistä nappisuoritusta ja vaativan alastulon napsahtamista paikkaan.

Tuntuman ottamista kisatelineeseen. Rengasfinaaliin pääseminen vaatisi täydellistä nappisuoritusta ja vaativan alastulon napsahtamista paikkaan alas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*