Voima-Vahtila

Nettisivumme saivat juuri uuden ilmeen ja otsakekuvan. Tästä lähtien minut ja Markun bongaa nimellä Voima-Vahtila ja nettisivumme löytyy osoitteesta www.voimavahtila.fi (myös vanha osoite www.mvahtila.fi toimii toki ja uudelleenohjautuu automaattisesti uuteen osoitteeseemme).

Voima-Vahtila on toiminini, jonka alla pyöritämme Markun ohjaamia rengasvoimavalmennuksia. Toiminimen isäntäfirma on osakeyhtiö Wide Angle Production Oy, jonka nimissä minä, Milla, taas teen toimittajan ja valokuvaajan töitä. Jotta homma ei kuitenkaan menisi liian sekavaksi, niin Voima-Vahtila on se, josta meidät molemmat tunnistaa.

Sillä sitähän me todellisuudessa olemme, sillä teimme hommia sitten yhdessä tai erikseen, saamme voimaa niin toisistamme kuin niistä asioista, joita teemme intohimolla. Minulle niitä ovat kiroittaminen & valokuvaus ja Markulle voimistelu & rengasvoimailu.Löydät meidät nyt facebookistakin yhteissivulta täältä: Milla & Markku Vahtila – Voima-Vahtila
Markulla on myös oma fb-urheilijatilinsä: Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila – gymnast

Twitterissä voit seurata touhujamme: @MillaVahtila
Youtube-tilimme taas on: M.Vahtila
Myös yhteinen Instagram on työn alla!

Luvassa on lisäksi paljon (lue ”liikaa”) rästiin jääneitä videoita ja kuvia, jotka odottavat julkaisuaan. Jotta elämä ei kuitenkaan olisi liian helppoa, niin edessä on ensi sunnuntaina 28.6. lähtö Etelä-Koreaan Universiadeihin eli opiskelijoiden olympialaisiin – Markku lähtee sinne urheilijana ja minä Olympiakomitean tiedottajana.

Kahden viikon mittaisen Universiadi-urakan jälkeen saavumme takaisin Suomeen sopivasti siten, että pääsen hyppäämään suoraan kuvaajana seuraavan operaation kimppuun, nimittäin Gymnaestrada-suurtapahtuman valokuvaukseen.

Mutta eiköhän tässä joissain väleissä (kuten esimerkiksi keskellä yötä) löydy myös hetkiä nettisivujen päivittelyyn ja hauskojen juttujen ja kuulumisten jakamiseen.

Stay tuned – and strong!

Mutta muistakaa myös nauttia kesästä ja palautuakin välillä – esimerkiksi rentouttavan souturetken merkeissä ;)

Ps. Sunnuntaina ennen Etelä-Koreaan lähtöä Markku käy piipahtamassa ohjaajana Fitnesstukun ja Tikiksen workshopissa, lisätietoa siitä löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*