9-kertainen renkaiden Suomen mestari Talentissa – mut rengasvoimisteluosuutta ei näytetty

Niin.

Me oltiin vähän monttu auki.

Ei omasta esityksestämme (ollaanhan jo totuttu elämään hullujen itsejemme kanssa). Mutta siitä, että meidän esityksen kohokohta ja upein taidon- ja voimannäyte – Markun rengasvoimisteluosuus – leikattiin koko ohjelmasta ulos.

Ymmärrän, että esityksiä pitää leikata tv-lähetystä varten. Olisivat kuitenkin leikanneet ihan mitä tahansa muuta ”pelleilyä”, mitä siinä meidän esityksessä oli tai vaikkapa mun leuanvedot, mutta ei 9-kertasen renkaiden Suomen mestarin esityksestä voi leikata pois sitä varsinaista talent-osuutta.

Kiitos kuitenkin Nelonen ja ohjelman tekijät upeasta ennakkojutusta (Millan ja Markun rakkaustarina alkoi vanhojen tansseista: ”Se oli kriisi!”) ja muuten hienosta näkyvyydestä, jota annoitte meille.

Ehkä tässä on joku kiero juonii, josta me vaan ei vielä tiedetä mitään… Noh, lisää ajatuksia ja juttuja luvassa myöhemmin, nyt me ollaan liian hämmentyneitä.

Mutta pointtini on, että ne voimistelurenkaat ei roikkuneet siellä lavalla vain koristeena, vaan niillä myös tehtiinkin jotain, vaikkei sitä näkynyt telkkarissa :)

Niin ja ”kaikki tähän mennessä nähdyt Talent Suomi -jaksojen esitykset näet 360-videona” täältä. Vaan eipä näe meidän esitystä.

Noh, ehkä se näkyy huomenna.

Sitä odotellessa – tässä sitä Markun todellista talenttia ihailtavaksi:

Lue myös edellinen juttumme, missä kerroimme vähän, miksi osallistuimme Talentiin ylipäätänsä: TJ1 ja me ollaan Talent Suomessa!

Niin jä Ruudusta löytyy tietysti se tv:stä ulos tullut pätkä, jossa me hillutaan.

Hyvää yötä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*