Aloitettiin yhteistyö Loviisan kaupungin kanssa

Yhteistyössä: Loviisan kaupunki

Vuosi sitten, kun aloitimme vlogien teon, niin päämotiivina oli tehdä niitä itseämme varten. Jotenkin etenkin tässä viimeisen puolen vuoden aikana on vahvistunut se, että oman elämän dokumentoiminen on itselleni tosi tärkeää ja auttaa myös oman elämän ja ajatusten käsittelyssä ja jäsentämisessä – etenkin silloin, kun elämässä tapahtuu mullistavia asioita.

Lisäksi siinä sivussa on mukava levittää hyvää mieltä ja inspiroida myös muita ihmisiä toteuttamaan rohkeasti omia unelmia ja elämään omannäköistä elämää. Siinä samalla tulee myös inspiroineeksi itseään ja saa itsekin rohkeutta toteuttaa sitä samaa eli kyseessä on todellakin sellainen positiivinen kierre!

Kuitenkin jo alusta asti salaa myös haaveilin, että jonain päivänä meidän olisi mahdollista myös jollain lailla, edes pienesti, yhdistää vlogien tekeminen yrittäjyyteen. Kun ostimme talomme Loviisasta niin heti tiesin, että haluan ehdottaa yhteistyötä Loviisan kaupungille.

Sen ehdottaminen kuitenkin lykkääntyi, ja nostin myös rimaa syksyllä ja asetin itselleni tiettyjä vaatimuksia, kuten että halusin ensin ehtiä saamaan tietyn määrän talonremppausvlogeja valmiiksi ennen kuin ehdotan yhteistyötä. Noh, sitten talomme paloikin ja sen ehdottaminen jäi tekemättä.

Kun yksi elämän pahin pelko – oman kodin palaminen – oli tapahtunut, se tietyllä tapaa kuitenkin madalsi rimaa tehdä asioita. Siispä kaikesta huolimatta – tai ehkä jopa osittain sen järkyttävän tapauksen ansiosta – viimein ehdotin Loviisan kaupungille yhteistyötä. Ja huhtikuun alussa me virallisesti aloitimme yhteistyömme Loviisan kaupungin kanssa siinä kohtaa, kun olimme varmistuneet siitä päätöksestämme, että jäämme tontillemme Loviisaan ja siirrämme palaneen talomme tilalle toisen vanhan hirsitalon – ja että jossain kohtaa meistä oikeasti viimein tulee virallisesti loviisalaisia.

Olemme tajuttoman innoissamme ja onnellisia tästä yhteistyöstä! Tulemme julkaisemaan kahden viikon välein yhteistyövlogin kaupungin kanssa ja väleissä sitten aina omia vlogejamme. Pyrimme julkaisemaan vähintään yhden vlogin viikossa.

Vlogeissa pääajatuksena on seurata koti- ja talonsiirtoprojektejamme, joihin kuuluu ensin tietysti myös aitanrakennusprojektin seuraaminen ja tulipalon jälkeinen elämämme yleensäkin sekä matka kohti ”uuden” vanhan talon siirtämistä ja pystyttämistä palaneen talomme paikalle. Lisäksi teemme yhteistyövlogien osalta myös muita Loviisa-aiheisia vlogeja, ja ns. omissa vlogeissamme saatamme fiiliksen (ja ehtimisen) mukaan niin ikään julkaista välillä jotain muuta aiheen ulkopuolelta, kuten vaikka matkailuun liittyen.

Toisaalta taloprojekti tulee viemään niin paljon aikaamme, että jo sen takia se pysynee pitkään keskiössä niin vlogeissamme kuin muissakin somekanavissamme. Sen ympärillä toki liikkuu laajasti aiheita ja pohdintaa myös elämästä ylipäätään ja tietynlaisen elämänasenteen ja -tavan vaalimisesta ja toteuttamisesta.

Mutta takaisin yhteistyöhön! Olemme julkaisseet kaksi ensimmäistä yhteistyövlogia. Ensimmäinen oli se, jolla paljastimme, että ostimme ”uuden” vanhan talon ja lähdemme siirtämään sitä Loviisaan:

Toisella yhteistyövlogilla pidimme vähän lomaa remppahommista ja suuntasimme Kuukkelilla sightseeingille ympäri Loviisaa! Kerromme siinä vlogilla myös talostamme ja Loviisasta, sen mitä tässä kohtaa tiedämme tai luulemme tietävämme, hih. Sisu, Hukka & Pumba olivat tietenkin myös mukana retkellä!

Tässä tämä toinen yhteistyövlogi:

Seuraava yhteistyövlogi on luvassa vajaan parin viikon päästä! Ei olla vielä varmoja, että mikä sen aihe on, mutta mahdollisesti tutustumme silloin vähän Loviisan historiaan ja Loviisan suurpaloon – tai sitten luvassa on jotain ihan muuta ja tuo aihe on luvassa vasta myöhemmin. Katsotaan!

Niin ja lähiaikoina on myös luvassa vlogeja liittyen meidän paluuseen takaisin asustamaan tontillemme Malmgårdiin aika erikoisiin leiriolosuhteisiin… Kannattaa siis seurailla meidän Tubekanavaa ja myös muita somekanavia! Tässä linkit niihin kaikkiin:

Vlogimme/Youtube-kanavamme

Facebookimme

Instagramimme @voimavahtila

Blogimme

Ps. Tämän postauksen kuvituksena on kuvia Loviisa-sightseeingiltamme, ja kuvien paikat selviävät vlogilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*