Kolmas toistoleuanvedon SM-hopea

Oli huippu päivä! Jäin taas kakkoseksi ja tällä kertaa vieläpä jäi tosi pienestä kiinni – tarkemmin sanottuna 400 grammasta – mutta siinä missä Markulla on 9 renkaiden SM-kultaa, niin ehkä itse tyydyn sitten keräilemään SM-hopeita :)

Viime yönä näin vähän pahaa enteileviä unia tulevasta kisasta, mutta onneksi kisateline oli se kuin pitääkin, eikä sääntöjä oltu laitettu uusiksi, vaan edessä oli ne samat huippukisaolosuhteet ja sitäkin mahtavammat kanssakilpailijat, kuten leuanvetokisoissa aina. Monet ylittivät itsensä, tuli paljon uusia Suomen ennätyksiä ja vähintäänkin kaikilla oli toivon mukaan superhauskaa.

Itse en yltänyt tänään uuteen ennätykseen, eikä vetofiilis ollut yhtä hyvä kuin puolitoista viikkoa sitten, kun tein treeneissä uuden ennätykseni (26 toistoa, siitä löytyy postaus täältä), mutta 22 hyväksyttyä leukaa oli paras, mitä tänään irtosi ja kuten jo totesin, niin olipahan tiukka kisa. Sijoituin siis hopealle naisten alle 70 kg sarjassa. Vedin saman tulokset kuin voiton vienyt Mari, mutta tasatilanteessa painavampi vetäjä voittaa.

Innostuimme Markun kanssa omista ennakkosuunnitelmistamme huolimatta seuraamaan ihan koko kisan loppuun asti ja ikuistamaan kaikki suoritukset videolle (tai itse asiassa videoille, sillä kuvasimme kaikki vedot kahdella videokameralla). Tulimme napsineeksi myös aika hauskoja fotoja. Videot julkaisemme huomenna, mutta kuvapostausta saatte odottaa joulukuulle ja siihen asti, että palaamme lomareissultamme, koska huomenna pitää vielä ehtiä pakata loppuun ja hoitaa muita pakollisia jutskia, jotka pitää saada kuntoon ennen matkaa.

Mutta kiitos kaikille taas kerran hyvin järjestetystä kilpailusta ja parhaasta mahdollisesta kisaseurasta! Ja iso hatunnosto etenkin tuomareille, jotka jaksoivat neljä tuntia karjua ”vedä, vedä, vedä” / tuijottaa ihmisten irvistäviä naamoja / kytätä toisten enemmän tai vähemmän karvasia jalkoja – loppupäivästä tuomareiden ilmeet alkoi olla melkeen hulvattovampia kuin kisaajien irvistykset (kummastakin luvassa kuvamatskua sitten myöhemmin) :)

Toistoleuanvedon 2017 SM-kisojen tulokset löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*