Kukkakeppi joogaa taas

Moni varmaan muistaa Markun viime kevään ”hissi”-videon, joka levisi somessa ja johon iltapäivälehdetkin tarttuivat.

No nyt on sitten tarjolla ”joogasessio” #2:

Me yhä odottelemme niitä lukuisia muita, jotka pystyvät tähän samaan (tuo videon ensimmäinen liike siis). Kuten joku kommentoija asian puki sanoiksi, niin kyseessähän on ihan vaan ”kukkakepin joogaliike” :D

Eli palailkaahan asiaan kaikki Suomen rengasjoogailijat… :)

Markulta muuten terveisiä Islannista, minne hän lensi tänään aamulla. La-su siellä käydään telinevoimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut.

Tämä on Markulle jo seitsemäs perättäinen kisaviikonloppu tällä kevätkaudella eli aikamoista matkustelua ja sarjojen vääntöä koko kevät on ollut. Islannin reissun jälkeen ensi viikolla on vielä edessä Bulgarian Varnan maailmancup ja sitten parin viikon päästä mahdollisesti EM-skabat. EM-joukkue julkistetaan ensi viikolla.

Toukokuun lopussa kevään kisakausi onkin sitten viimein purkissa, ja kesän pyhitämme kokonaan yhteiselle lomailulle ja omille projekteillemme! Edessä on muun muassa lomamatka Britteihin ja mökkeilyä Kuusamossa & Tampereella.

Tilasin meille juuri uuden ”lelun”, nimittäin Tentsilen eli sellaisen puuhun laitettavan teltan, jollaisesta olen pitkään haaveillut. Kesällä on siis luvassa puissa renkaiden avulla keikkumisen lisäksi myös puussa nukkumista!

Lisäksi luvassa on myös tietysti treenaamista, niin rengasvoimailua kuin leuanvetoa, ja myös ainakin street workoutia. Juuri nimittäin päätimme, että lähdemme mukaan Urban Street Festivaliin, joka pidetään elokuussa Helsingin Narinkkatorilla. Mutta siitä lisää sitten lähempänä :)

Nyt mahtia perjantaita kaikille!

Niin ja tänään vietetään muuten Älä laihduta -päivää, joten käyhän lukaisemassa myös sen teemaan liittyvä blogijuttuni: Mitä jos olisitkin onnellisempi 5 kg painavampana? Ja ennen kaikkea VAHVEMPI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*