Kurssit Helsingin Vallilassa 28.1. – rengasvoima I, leuanveto & Dream Rings

Pitkästä aikaa on luvassa kaikille avoimia kursseja! Järjestämme tammikuun lopussa, tarkemmin sunnuntaina 28.1., peräti kolme kurssia, jotka pidämme luottosalillamme Helsingin Vallilan Movement Factoryllä. Tarjolla ovat seuraavat:

  • klo 11.30-14 rengasvoimakurssi I – 49 € (kurssin facebook-tapahtumasivun löydät täältä)
  • klo 11.30-14 Millan leuanvetokurssi – 49 € (kurssin facebook-tapahtumasivun löydät täältä)
  • klo 14.15-16.45 Dream Rings -kurssi – 59 € (kurssin facebook-tapahtumasivun löydät täältä)

Tässä on lyhyet kuvaukset kursseista:

Rengasvoima I – Voimistelurenkaat ovat paras ja monipuolisin väline yläkropan treenaamiseen! Lisäksi renkailla jumppailu toimii myös vammoja ehkäisevänä ja huoltavana treeninä, koska renkaat ovat epästabiili treenialusta ja siten ne haastavat koko kropan tukilihaksiston ja kehonhallinnan. Jotta pääsisit mahdollisimman hyvin alkuun omissa rengastreeneissäsi, niin kannattaa osallistua rengasvoimakurssillemme, missä opetellaan paljon erilaisia liikkeitä ja keskitytään oikeisiin suoritustekniikoihin. Tämän kurssin jälkeen osaat sitten jumppailla renkailla omatoimisesti kotona tai salilla!

Millan leuanvetokurssi – ”Moni meistä kaipaa lisävoimaa, että jaksaa omassa arjessaan, ja itse löysin 3,5 vuotta vähän yllättävänkin tavan saada sitä – nimittäin leuanvedon kautta! Leuanvedon myötä fyysiset voimani ovat lisääntyneet, mutta se on heijastunut suoraan myös henkiseen puoleen – kun olo omissa nahoissa on entistäkin parempi, sitä on henkisestikin vahvempi. Lisäksi on huippuhauskaa yllättää ihmiset ja näyttää, että ulkonäkö ei tosiaankaan aina kerro kaikkea ja että meistä naisistakin löytyy voimaa! Itse lähdin liikkeelle nollasta leuanvedosta, hurahdin totaalisesti, ja nyt mulla on kolme perättäistä SM-hopeaa. Tervetuloa siis leuanvetokurssilleni vahvistumaan, oppimaan elämäsi ensimmäiset leuanvedot tai kehittymään leuanvedossa – ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!” – Milla –

Dream Rings -kurssi – Jos haaveilet sellaisten kovien kehonpainotreeniliikkeiden kuin planche, muscle up, etu- ja takavaaka, ristiriipunta yms. oppimisesta, niin Dream Ringsit ovat ihan paras väline niiden harjoitteluun. DR-kurssilla käydään läpi oikeat treenitekniikat ja parhaat progressiot, jotta treenisi kohti tavoiteliikettäsi olisi mahdollisimman tehokasta ja optimaalista.

Tarkemmat kurssikuvaukset sekä ilmoittautumisohjeet löydät kurssisivuiltamme.

Tervetuloa mukaan asiantuntevaan ja sitäkin hullunhauskempaan oppiimme! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

*